Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock için sabahlarmısınız :) ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaslar bu Opk'cılar nasıl sabahlıyor derken, aklıma bole bir soru takıldı[İnsan warrock vb. için sabahlarmı diye merak ettım bide sizin goruslerınızı alıyım dedim Smile.

Benım gorusum:Hangi oyun olursa olsun uykumu bozamam Smile.
charı kasacam die sabahlarlar işte veya arkadaşlarla oyun atarlar tum gun Smile)

ben sahsen cok sabahladım ts de sohbet ve oyun oynayarak gayet de zevklı ama evet uyku bakımından cok kotu oluor ınsan Smile)
Opkcılarda Sabahlamıyor Zaten Hackleri Herseyi Otomatik Yapıyor Zaten Artık Opk Devri Kalktı Millet Kur/Çöz(Powerlevel)Yapıyor.
Charımı açtığım ilk ay haftada 4 gün sabahlıyordum ancak bronze premium ile 37 yaptım Smile...

Şimdilere bakıyorum koskoca rütbeleri 1-2 günde alıyorlar birde şöyle bişi var benim devamlı oynadığın zamanlarda nadir 70 level ve 60 küsür levelli zor görünce şimdi 75-80 levellar var Smile..
1 kere yapmışlığımı hatırlıyorum. 6'ya kadar. Arada 1 saat PS de oynamıştık.
evet ben sabahladım hemde baya kez cok eglenceli oluyo TS'de konuscak biri warsa Smile sabaha kadar kasıyoruz
Eğer beni mutlu ediyorsa oynamak oynarım.bide çikolata alırım yanıma oohh xD
Karşımdaki kisiler eğer "evet bu saate bu insanlarla tanışma fırsatı tanıdım" düşüncesine kaptırırsa beni oynarım,karşımdakiler en ufak seyde çamur atan,eli mauseden cok klavyedeyse, 5 para etmez kisi(yanlış anlamayın cok sınırlenirim bu karakterlere) ile oynarsam kapatır yatarım
Çilek+Ts+1 kaç dost+warrocktr+warrock Mükemmel oluyor Yalnız çilek bittimi zevki kalmıo Smile
(04-10-2011 07:31 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Çilek+Ts+1 kaç dost+warrocktr+warrock Mükemmel oluyor Yalnız çilek bittimi zevki kalmıo Smile

Yanına Avril gelse tam olucakmış Smile
(04-10-2011 07:37 PM)am4zinqs0v Yazılan: [ -> ]
(04-10-2011 07:31 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Çilek+Ts+1 kaç dost+warrocktr+warrock Mükemmel oluyor Yalnız çilek bittimi zevki kalmıo Smile

Yanına Avril gelse tam olucakmış Smile

Avril gelse emin ol warrock oynamam Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler