Sabahlarım. 2 gün hiç başından kalkmadığımı biliyorum. Yemek - w.c dışında.
hayatta sabahlamam gündüz 10 saat oturayım bişey olmuyor gözüme ama 11 den sonra oturdummu ağrıyor

Eskiden bende sabahlardım , lnverosmil kardesimizinde dedigi gibi artık oyunun tadını kaçırdılar , şu an 51 level olamama ragmen 4 gunde anca %18 exp kasabildim , warrockstats bakarsanız gorursunuz 'prodigiiz' var 90 Lv , 4 gun içinde 89 up 90 oldu , artık bos yere sabahlamaya gerekte kalmadı . ^^ benim şahsi gorusum
(04-10-2011 09:00 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sabahlarım. 2 gün hiç başından kalkmadığımı biliyorum. Yemek - w.c dışında.
Ben yemeğide pc başında yiyomda wc ye çözüm yok

(04-10-2011 09:03 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ] (04-10-2011 09:00 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sabahlarım. 2 gün hiç başından kalkmadığımı biliyorum. Yemek - w.c dışında.
Ben yemeğide pc başında yiyomda wc ye çözüm yok 
Koltuk yerine klozet yaptırırsın sorun hallolur.
Sabaha kadar online oyun mu oynanır yahu? Gidin film izleyin veya uyuyun. Olmadı kitap okuyun, televizyon izleyin.
Eskisi gibi değil oyun. Eskiden çok az oyuncu vardı bir değişikti ne bileyim.Yerler sesler falan aynı olsa bile o eski oyunun havası başkaydı.Bir de müzikler. Örneğin marienin veya velrufun sound dosyasını dinlerken aklım gidiyor geçmişe. Oyundayken olmuyor tabi bu yani eski oyun şimdi olsa bir kez daha sabahlarım

18 saatten sonra biraz tampon ağrıyor =)