04-06-2011, 06:17 PM
1-) Medickit kaç adetten oluşur ? ( 4 Adet )
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ? (30 Gün )
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ? (Sadece PremiumLa 22k Dinarla )
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ? (Kurucusu Nexon Koredeki Heralde Kaç Yıldır Var Dersen 4-5 Diyorum War Savaş Rock Kaya Parçası Demek Tam Anlamı Bilmiyom
)
5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ? ( 4-5 El Sonra Gelmez )
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ? ( Sis 25 Puandan Sonra M14 45 Heralde )
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ? (Bug Oyun İçi Açık- Wh WallHack - Tw Team Wiewer -Opk Bombayla Herkezi Alan Hackin Adı - Pinq Saniye Başına Alınan Kare )
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ? ( Bilmiyorum )
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ? (2 Side Aynı Anlamdadır Aslında )
10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ? (Bilmiyorum )
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ? (30 Gün )
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ? (Sadece PremiumLa 22k Dinarla )
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ? (Kurucusu Nexon Koredeki Heralde Kaç Yıldır Var Dersen 4-5 Diyorum War Savaş Rock Kaya Parçası Demek Tam Anlamı Bilmiyom
)5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ? ( 4-5 El Sonra Gelmez )
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ? ( Sis 25 Puandan Sonra M14 45 Heralde )
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ? (Bug Oyun İçi Açık- Wh WallHack - Tw Team Wiewer -Opk Bombayla Herkezi Alan Hackin Adı - Pinq Saniye Başına Alınan Kare )
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ? ( Bilmiyorum )
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ? (2 Side Aynı Anlamdadır Aslında )
10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ? (Bilmiyorum )

= Beyin yaşı 0-12 yaş grubu içeren süper insanların özelliği