Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne kadar Warrock bilginiz var ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
1-) Medickit kaç adetten oluşur ? ( 4 Adet )
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ? (30 Gün )
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ? (Sadece PremiumLa 22k Dinarla )
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ? (Kurucusu Nexon Koredeki Heralde Kaç Yıldır Var Dersen 4-5 Diyorum War Savaş Rock Kaya Parçası Demek Tam Anlamı Bilmiyom Big Grin)
5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ? ( 4-5 El Sonra Gelmez )
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ? ( Sis 25 Puandan Sonra M14 45 Heralde )
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ? (Bug Oyun İçi Açık- Wh WallHack - Tw Team Wiewer -Opk Bombayla Herkezi Alan Hackin Adı - Pinq Saniye Başına Alınan Kare )
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ? ( Bilmiyorum )
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ? (2 Side Aynı Anlamdadır Aslında )
10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ? (Bilmiyorum )
1)10
2)Sinirsiz
3)5.slot pre ile alinir presizde kullanilir.

5)3-4
6)30
gerisini yazmayacağım telefondayim
Burak bilmiyorum de tamam Smile
(04-06-2011 06:02 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]1-) Medickit kaç adetten oluşur ? bunu hiç düşünen oldumu acaba =D
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ? Kurucusu teknik olarak yanlış bir soru olmuş. Sanırım yapımcı demek istedin.
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ? TW değilde TV(teamviewer demek istedin sanırım), ping'in tanımını yapabilecek yada ne olduğunu kesin olarak birilerinin pek çıkacağına olasılık vermiyorum. O kendi başına bir felsefe zaten
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ? Buda teknik olarak yanlış bir soru. O level olayı rütbeye göre değişiyor. Mesela K2'de stajyer çalışan üniversite öğrencileri oluyor 4 ay falan takılan GM'ler mesela onlar 90küsür oluyor. Sorunun 2. bölümüde teknik olarak hatalı.

Bu arada 1. soruyu kaç parçadan oluşur gibi kompleks olarak anladım ilk başta sonra anladım 1 ve 2 olduğunu =D
1-) Medickit kaç adetten oluşur ? ( Medic kit 1 ve retailli account larda 8.slot 2.si bulunur.)
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ? ( bilmiyorum ama istediğin kadar alabilirsin sanırım )
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ? ( Sadece premiumla açılır başka türlü kullanılamaz )
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ? ( Savaş ve taş, ingilizce anlamı değişik tabi taş gibi savaş Smile)) Kurucusu K2 Network ve dream execution ve 4 yıldır var - betayla birlikte 5 - )
5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ? ( 3 )
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ? ( 2 side 30 puanı tamamlarsa bir daha vermez )
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ? ( Bug = Oyun açığı , Wall Hack, Away From Keyboard- o anda bilgisayardan uzak anlamında, Teamviewer, TelePort lagdan oyuncunun ışınlanırcasına gitmesi, OPK malum Smile) Ping ise internetle alakalı birşey
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ? ( Anormal oynama lan ! hatası Smile
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ? ( ikiside aynı bence )
10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ? ( MvP .. Kadroda bende vardım Smile

Sırf can sıkıntısına cevaplayım dedim Big Grin
1-) Medickit kaç adetten oluşur ?
* 2 adetten oluşur Medkit 1 ve medkit2 ( Opsiyonel olarak medbox da vardır )
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ?
* ya 500 ya da 999 ha ?
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ?
* Premium ile açılır ve Bronze premium alındığında opsiyonel olarak cephanelikten alınmalıdır.
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ?
* CEO : Joshua Hong
*Director of game operations : Joe Rush
* Ek olarak WarRock ekibinde 3 bayan 3 erkek toplam 6 tane Türk vatandaş vardır.
5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ?
* 3 El
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ?
* 30 idi sanırım.
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ?
* Bug = alışılmışın dışında süper güçlü erkeklerin fikir dahiliği sonucu oluşan bir eylem.
* Duvarın saydamlaşması
* Klavye başından ayrılmak
* Teamweiver = Uzak masaüstü bağlantısı
* Teleport = ışınlanmak
* Official people kill Tongue = Beyin yaşı 0-12 yaş grubu içeren süper insanların özelliği
* Santral merkezinden kablolar yoluyla ev hattına gelen internet akımının ve oradan da modeme erişmesi sürecinde oluşan gecikmeye ping tabiri verilir.
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ?
* Internetin yavaş olduğu dönemlerde ani hareketin internet yavaş olduğu için sunucuya aktaramadığı için istem dışı hareket olarak görüp anormallik hatası verir.
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ?
* Her levelde GM olur yeterki Query Analyzer'e şu kodu yazıp F5'e basmak yeter:
* Normal tabirde herkes GM ile ADMIN'ın aynı olduğunu söyler fakat bu olay oyunda değil sunucuda farklılık gösterir.
Deneyimim olarak açıklamam gerekirse : GM = Ban,oyundan atma vs. gibi oyun içi özelliği vardır.
Admin = GM ile aynı özellik olup artı olarak ban açma,askıdan düşürme vs. Sunucu ile ilgili işleri de ADMIN rütbesi görev alır.
Kod:
update userdata set Authority = '0'
where struserid = 'flap1x'

10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ?
* Yanlış hatırlamıyorsam MVP akarTR
Bilmeyenler vardır belki OPK : One position Kill anlamına geliyor.
(04-06-2011 06:57 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]Bilmeyenler vardır belki OPK : One position Kill anlamına geliyor.

Salladım bende zaten Smile
(04-06-2011 06:57 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]Bilmeyenler vardır belki OPK : One position Kill anlamına geliyor.

sen kullandığındanmı biliyon Wink
(04-06-2011 06:44 PM)PsychoTherapy Yazılan: [ -> ]3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ? ( Sadece premiumla açılır başka türlü kullanılamaz )

Sırf can sıkıntısına cevaplayım dedim Big Grin

cevabın hatalı.5 slot gold premıum ile bedava gelir.Diğer tür premiumlarda 22k dinar vererek alırsın.Gold premium üyeleri 5.slot eşyası alamaz.Premium bitmeden önce 5.slot alırsan premıum bittikten sonrada kullanırsın.(Tabi girdiğin her odada hack muamelesi görürsün)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler