Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne kadar Warrock bilginiz var ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar ben Berkay (MKATATURK) düşündüm bazı arkadşlar 7/24 charlarını online tutuyorlar warrock bir oyundan ziyade yaşam biçimi olmuş öğrenci arkadaşlar derslerini çalışan arkadaşlarda işlerini önemsemiyor bazen bu oyun için hem buna biraz vurgu yapmak hemde merakımı gidermek için warrock sınav soruları hazırladım sizlere cevapları düşünürek yaparsanız daha iyi olur Hadi bakalım warrock bilginiz ne kadar ? Wink

1-) Medickit kaç adetten oluşur ?
2-)Bir silah item shopdan en fazla kaç gün alınabilir ?
3-) 5. Slot sadece premium la mı açılır ? Premiumsuz da kullanılabilir mi ?
4-)Warrock un kelime anlamı nedir ? Kurucusu kimdir ? kaç yıldır var ?
5-) Kaç el ammo attıktan sonra puan gelmez ?
6-)m14 ve sis kaç puandan sonra puan vermez ?
7-) BUG,WH,AFK,TW,TP,OPK,PİNG kavramları ne demektir ?
8-)"Anormallik saplandı" hatası ne demektir ?
9-) GM'ler kaç levelden olur ? GM ile ADMİN arasında ki fark nedir ?
10-) Warrock'ta OPS de şampiyon olan tek türk clanı kimdir ?
Saçma
hani dedinya warrock bir oyundan ziyade yaşam biçimi olmuş diye senin de ondan bir farkın varmı acaba ne zaman girsem gmkataturk le odada oynuyorsun sabah-akşam eğer sende buna oyun olarak baksaydın 1-2 saatten fazla oynamazdın
Cevap vermek zorunda değilsin .)
Adam burada sosyal yada ne biliyim bir şey paylaşıyor saygı gösterin lütfen.
Amacım eleştirmek değil sadece düşündürmek neyi eleştiriyorsunuz anlamadım keyifli bence..
(04-06-2011 06:09 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]Amacım eleştirmek değil sadece düşündürmek neyi eleştiriyorsunuz anlamadım keyifli bence..

ahh mkataturk ahh keşke oyundada böle zevkli olsan lakin oyunda çok kılım sana
Öncelikle; Gerçek hayatınıza 'olması gereken önemi' vermek zorunda olduğunuzu, aksi taktirde "gelmesi muhtemel tüm olumsuzluklardan siz, Aileniz ve Yüce Milletinizin etkileneceğini" UNUTMAMANIZ gerekmektedir!

Zamanı 'Dengeli bir şekilde' kullandığınıza emin olduğunuzu anlamanız için "Okul veya iş hayatınızla birlikte Aile ve geleceğinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirme gücünüzün mevcudiyetini sınamanız" yeterli olacaktır.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Meyve veren ağaç taşlanır ....
Çok güzel bir yazı rayligh..
Ya hu biride sorulara cevap versin Smile)

Burak Kandöker

Herkes oyunda puan peşindeyken bunları cevaplamaya kimse uğraşmaz Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler