Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu K2 Bizimle Dalga mı Geçiyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Taa ne zamandır patch'i bekliyoruz, ha geldi ha gelecek derken bugünde keklendik.

N'olacak halimiz ? Yani asıl amaçlarının ne olduğunu soruyorum şuan. Bize 1 saatlik oyun izlettiler, bizde ayıptır söylemesi "ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ" baktık.

Yani burda bizi ÖKÜZ yerine mi koyuyorlar ? Yoksa onlara mı benzetiyorlar.

İsyan yapan üyelerimi şimdi, şuan tebrik ediyorum. Neden mi ;

O KADAR BEKLEDİM(K) , NE BİR PATCH GELDİ NEDE OYUNUN KAPANMASI BİR İŞE YARADI. Biz burda oyuncak değiliz sayın K2 !

Argo kelimeler kullandım, şimdiden özür dilerim. WTR ailesine saygım sonsuz ama, bu K2 denilen lanet olası kuruma saygım kalmadı.

SAYGILARIMLA WarrockTR,
Volkan®
Şöyle bir şey varki eğer bir şeyin olacağından tam emin değilsen tarihini saatini vermeyeceksin...
Basitçe evet dalga geçiyor. Paragözlük aşırıya kaçmaya başladı. Yeni premium Var Birşey gelmeyen silah tercihleriyle Bi ton renk geliyor daha çok para tutan parlak silahlar. Ko ile aynı sorundan hastalanmaya başladı bu oyun. Yakında ko gibi herkesin hack kullanmasına izin verirlerse...
ben premium alalı 7 gün oldu bunun 3-4 gunu lag ve server resetı yuzunden heba oldu k2 yetkililerine sesleniyorum hakkını verin hakkını
(02-05-2010 04:24 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]ben premium alalı 7 gün oldu bunun 3-4 gunu lag ve server resetı yuzunden heba oldu k2 yetkililerine sesleniyorum hakkını verin hakkını

hahah yetkılılere seslenıyomus onlarda senı wtr forumundan duydular hemen yarın patch gelıyo Big GrinBig Grin
ben zaten bıraktım gibi bişey oldu daha 10 günlükte gold pre war
(02-05-2010 04:31 AM)cihan infern0va Yazılan: [ -> ]
(02-05-2010 04:24 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]ben premium alalı 7 gün oldu bunun 3-4 gunu lag ve server resetı yuzunden heba oldu k2 yetkililerine sesleniyorum hakkını verin hakkını

hahah yetkılılere seslenıyomus onlarda senı wtr forumundan duydular hemen yarın patch gelıyo Big GrinBig Grin

sen hiç cem yılmaz kit reklamı izlemedin galiba Big Grin
Charlara alıcı bulabilsem bi ah ah...
Yapacak bir şey yok onlarda ellerinden geleni yapıyorlardır... SmileWink
(02-05-2010 05:14 AM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]Yapacak bir şey yok onlarda ellerinden geleni yapıyorlardır... SmileWink

tabi tabii ellerinden geleni ardlarına koymak lazımBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler