(02-05-2010 05:14 AM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]Yapacak bir şey yok onlarda ellerinden geleni yapıyorlardır... 

tabi canım hackleri durdurmak icinde elinden geleni yapıolar ama insafsız hacker ı teki kodları paylasıo herkez kullanıo hacki artık lwl sınırıda kalmadı durum öyle ilerlediki G1-Admin leride kullanacak durumda olmus 63 lwl hala hack kullanıyor cektigin premiumlara yazık..
ne doğru bir söz bende oturdum adamların conturas atmasını ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ" baktım birde portakal yiyordum yanında içimden geçenler buraya yazamassın tabi

Ne bekliyoduk

D: ^^ eheheuheuhe mhauasuhdasdas
(02-05-2010 10:08 AM)only4vip Yazılan: [ -> ]ne doğru bir söz bende oturdum adamların conturas atmasını ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ" baktım birde portakal yiyordum yanında içimden geçenler buraya yazamassın tabi 
Aynen ben de nescafemi aldım izliyodum mal gibi
ama orda G1Neume chat bölümünde bugün bizim patch günümüz felan dedi bizi mi kandırıyor

(02-05-2010 05:14 AM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]Yapacak bir şey yok onlarda ellerinden geleni yapıyorlardır... 

bem onların ellerinin içine tüküreyim yaptıkları iş mi??? atacakları uyduruk 1 tane patch ama bu afedersin salak herifler bu oyunu harcıyorlar ben söyliyeyim
Daha Fazlası lazım.. Bu oyuna...