Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arefin Sırrı Astral Seyehat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(04-03-2011 02:19 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Birisi seçilemedi neden konuşuyorsunuz ki yazmış Big Grin

Ben yazdım adam 1. olamadı zaten neyin uğraşı bu Big Grin
xD saçmalık bu diğer boyutlara falan inanırımda Ss.gif deneyen varmı Big Grin
Ben denedim.Oluyordu;ama tırstım.Bıraktım sonra.İlk kalp atışlarım hızlandı.Bedenimde bir soğukluk ve sanki dışarıya bir şey çıkıyormuş gibi oldu.Ayaklarım karıncalandı,gıdıklandı.Fena şekilde baş ağrısı hissettim.Ondan sonra da korktum,bıraktım.
Zamanında millete astral seyahat dedim, inanmadılar. Smile

Bu arada ben denedim daha önce astral seyahat, lucid dream vb. şeyler.

- Saçmalık diyenlerin, ne kadar cahil olduklarını ön plana çıkarma gereksinimi duyuyorum.
(04-03-2011 03:46 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Zamanında millete astral seyahat dedim, inanmadılar. Smile

Bu arada ben denedim daha önce astral seyahat, lucid dream vb. şeyler.

- Saçmalık diyenlerin, ne kadar cahil olduklarını ön plana çıkarma gereksinimi duyuyorum.

Hele Sükür Site Bir Yetkili İnanıyor...Smile
(04-03-2011 03:31 PM)yugioh07 Yazılan: [ -> ]Ben denedim.Oluyordu;ama tırstım.Bıraktım sonra.İlk kalp atışlarım hızlandı.Bedenimde bir soğukluk ve sanki dışarıya bir şey çıkıyormuş gibi oldu.Ayaklarım karıncalandı,gıdıklandı.Fena şekilde baş ağrısı hissettim.Ondan sonra da korktum,bıraktım.

ben senin bu hissettiklerini or....m geçirirken hissediyorum Big Grin
Yaptım Oldu beyler tavana ayna koyun ve düşünün. Kendinizi tavanda göreceksiniz.
(04-03-2011 04:19 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Yaptım Oldu beyler tavana ayna koyun ve düşünün. Kendinizi tavanda göreceksiniz.

O Aynadaki Görüntün Olmasın adamım Big Grin
(04-03-2011 04:21 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]
(04-03-2011 04:19 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ]Yaptım Oldu beyler tavana ayna koyun ve düşünün. Kendinizi tavanda göreceksiniz.

Çok Zekisin Tongue
(04-03-2011 05:11 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]
(04-03-2011 04:21 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]

Çok Zekisin Tongue

Evet 1. Nihat Dogan 2 Ben victory.gif
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler