Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arefin Sırrı Astral Seyehat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(04-03-2011 01:12 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Ruh Bedenden ayrılınca geri dönüşü yoktur , Ölümdür !

Kur'an da vs. böyle bir konu yok kuranı her yıl kaç defa bitiren yakınlarım var.

Anca kendini çok zorlarsınız , psikolojiniz kendi kendini inandırmaya başlar , dolanırsınız . Yani bi nevi rüya görürsünüz .

Milletin kafasını karıştırmaya lüzum yok .

Bak bunu okudum fikrim değişti Big Grin doğru astral seyahat çok saçma Big Grin
He Bu Konuda Astral Seyehatı Savundum Ama Arefin Yaptıgı Oyle Birsey Degildi Arkadasım Dedigi Gibi Ancak Gezilebilir Hiç Bir Sekilde Dokunulamaz Zarar Verilemez Her Hangi Bir Şeye
Adam zaten seçilemedi neyi açıklamaya çalışıyorsunuz ki Ss.gif
(04-03-2011 01:19 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Astral Seyehatıda Dine Bagladınızla Helal Size Bu İşi Senelerce Arastırdım ve Hayretlikle Yapılabildigini Anlıyabildim Ama Siz Burda 5dkk. Yok Olmaz Diyebiliyorsunuz ya Orası Cok Komik ,Demekki Bu Konu Hakkında Bilginiz Yok İste Nasıl Bukadar Kesin Olabiliyorsunuz Anlamıyorum

Eğer sen islam dinindensen bu söylediğin şey islam dinine aykırı KURAN dada belirtilmiş zaten.
Eğer astral seyahat var ise islam dini yanlıştır yani yanlış dindensin demektir yada KURAN değiştirilmiştir :?
(04-03-2011 01:49 PM)a.k.a Zahr-i Maşer Yazılan: [ -> ]
(04-03-2011 01:19 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Astral Seyehatıda Dine Bagladınızla Helal Size Bu İşi Senelerce Arastırdım ve Hayretlikle Yapılabildigini Anlıyabildim Ama Siz Burda 5dkk. Yok Olmaz Diyebiliyorsunuz ya Orası Cok Komik ,Demekki Bu Konu Hakkında Bilginiz Yok İste Nasıl Bukadar Kesin Olabiliyorsunuz Anlamıyorum

Eğer sen islam dinindensen bu söylediğin şey islam dinine aykırı KURAN dada belirtilmiş zaten.
Eğer astral seyahat var ise islam dini yanlıştır yani yanlış dindensin demektir yada KURAN değiştirilmiştir :?

Evet Ben İslam Dinindeyim ve Demiyorumki Kuran Degiştirildi Dinimiz Yanlıs Ben Sunu Demek İstiyorum İslamı a Olarak Belirtelim a nın İçinde Namaz Kılmak Kuran Okumak Kısaca İslamın Gerekligi Yapmak Varsa Bir de b yani Dine Baglıyamadıgımız Seyler Vardır Astral Seyehatta Bu bnin İçine giriyor
ayrıca konuya bir açıklık getireyim dünyanın en iyi ilizyonisti cris angel oda var olan bir şeyi yok etmiyor yok olan şeyide war etmıyor hepsinin bir numarası war var etmek yada yok etmek allaha mahsustur burda üzerinde durulacak şey adamın sizi uyutması uyuttuysa basarılır yok gercek degıl yok saka gıbı konulara degınmeyın adam basarılı
(04-03-2011 01:55 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]ayrıca konuya bir açıklık getireyim dünyanın en iyi ilizyonisti cris angel oda var olan bir şeyi yok etmiyor yok olan şeyide war etmıyor hepsinin bir numarası war var etmek yada yok etmek allaha mahsustur burda üzerinde durulacak şey adamın sizi uyutması uyuttuysa basarılır yok gercek degıl yok saka gıbı konulara degınmeyın adam basarılı

Dünyanın en iyi ilizyonisti chris angel değildir Smile bu konuda büyük adaylar var ama david copperfield solluyor hepsini Smile
Arkadaşlar astral seyehat gerçek bir şeydir.
Birisi seçilemedi neden konuşuyorsunuz ki yazmış Big Grin
Sorma ya aranızda bi gönüllü yokmu yapsın Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler