Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum için Önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Admin Türkçe değil Türkçesi : Yönetici'dir İngilizce kullanmayalım Türkçemize Sahip Çıkalım Kurucu bu Kelimeleri Türkçe yaparsa Sevinirim
Dilimize Sahip Çıkalım...
Doğru diyorsun Smile
Herşeyi hallettik bu mu kaldı ?
Admin daha havalı be Big Grin
Forumun adınıda http://www.savaskayasitr.com yapalım mı ? Bazı kalıplar artık bu dilin içindedir. Sakız gibi yapışmıştır. Moderatör ? Türkçemi ? Türkçeleşmiş mi ? Tamamen ingilizce. Peki türkçe karşılığı nedir ? Yönetici. Admin'in Türkçe karşılığı ne ? Yönetici.

Konuyu kim kitledi bilmiyorum ama bir daha olmasın ...
Gereksiz ya. Madem Türkçe'mizi bu kadar önemsiyorsun o zaman kalkıp her kelimenin ilk harfini büyük yazma sevgili arkadaşım Smile
Bence çok güzel bir önerme.Tebrik ettim
ayrıca Warrock'un türkçesi karşılaştırması tamamen yanlış .Warrock özel bir isim ve farklı bi karşılaştırma.
Türkçe olsa iyi olurdu ama olmaması da farketmez.Dediğin gibi kalıplaşmış artık tamamen.
(04-02-2011 07:08 PM)kjmaxsuanson Yazılan: [ -> ]Bence çok güzel bir önerme.Tebrik ettim
ayrıca Warrock'un türkçesi karşılaştırması tamamen yanlış .Warrock özel bir isim ve farklı bi karşılaştırma.
Türkçe olsa iyi olurdu ama olmaması da farketmez.Dediğin gibi kalıplaşmış artık tamamen.

bende doğru olduğunu savunmadım ama türkçe bu terimleri karşılayacak kadar şuan için zengin değil
haklı adam Big Grin
Bazı kelimeleri kalıpları bütünleştiği için değiştirilmeleri biraz acayip gelebilir.

Bu önerinin ne kadar gereksiz olduğunu sende biliyorsundur umarım?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler