Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum için Önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adam çok doğru bir konu açmış neden bu kadar tersledinizki.Ne olur yönetici olsa Türkçe zengin değil diyen kardeşim sana yuh diyorum ya bu dil admin kelimesinin mensup olduğu ingilizce dilinden nerdeyse 2 milyon yıl önce doğan bir dir.Moderatör kelimesi ingilizce ama Türkçe karşılıkları arabulucu,yedek yönetici,müdür,başkan aslında şöyle olması daha basit admin başkan moderatör ise yönetici bu kadar basit bir olay ne fazla büyütmeye gerek var nede ters tepki vermeye önerin güzel beğendim ama olucak gibi değil.
Konuyu ben kitledim Turgay.Biraz düşününce gereksiz bir önerme olduğundan kitledim.Türkçemize sahip çıkmak başka bir dildeki kelimeleri Türkçeye çevirmek değil.
(04-02-2011 09:18 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Adam çok doğru bir konu açmış neden bu kadar tersledinizki.Ne olur yönetici olsa Türkçe zengin değil diyen kardeşim sana yuh diyorum ya bu dil admin kelimesinin mensup olduğu ingilizce dilinden nerdeyse 2 milyon yıl önce doğan bir dir.Moderatör kelimesi ingilizce ama Türkçe karşılıkları arabulucu,yedek yönetici,müdür,başkan aslında şöyle olması daha basit admin başkan moderatör ise yönetici bu kadar basit bir olay ne fazla büyütmeye gerek var nede ters tepki vermeye önerin güzel beğendim ama olucak gibi değil.

Türkçe vede Tarih ile ilgili araştırmalar yapmanı öneririm. 2 milyon yıl önce insan varlığı bir şüpheli ne Türkçesi. Kaldıkı Türkçe dili ile Osmanlıca'yı karıştırmayın sakın olaki. Moderatör kelimeside ingilizceden türmedir.

Moderate ( Fiill ) - Moderation ( moderasyon ) - moderator ( moderatör )
Benim fikrim; Gayet hoş bi konuya değinmiş arkadaşımız, öncelikle arkadaşımıza teşekkür ederim. Adminisration,Moderatör yerine sizin aklınızdan geçen güzel bir isimler bulabilirsiniz, Türkçe olması gayet düzgün ve hoş olur. Mesela; Üyelerin ki gibi askeri rütbe isimleriyle devam ettirebilirsiniz, tabii ki bu bir öneri belki çoğu kişiye saçma gelecekSmile
adam konu açtı bir sövmediğiniz kaldı belli ki forumda daha yeni ve açtığı ilk konu böyle tepkiler verip her yenileri foruma küstürmeye devam ederseniz daha kimse üye olmaz

Sherlock

(05-06-2011 05:07 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]adam konu açtı bir sövmediğiniz kaldı belli ki forumda daha yeni ve açtığı ilk konu böyle tepkiler verip her yenileri foruma küstürmeye devam ederseniz daha kimse üye olmaz

book.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler