Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ya bu kadarda olmaz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bunlar tam katıksız Big Grin yorumlara bakın videodaki resime bakın yarım saattir gülüyorum ya adamlar photoshop yapıyorlar ona inanıyorlar Big Grin
Tabi sözüm tüm fenerlilere değil sadece yorum yapan arkadaşlara tartışma sebebi olmasın
Photoshop yaptıkları kesin Smile Ama fener galatasarayı her zaman yeniyor. Yakında 9-0 da olur Big Grin
Yeniyorsunuz eyvallah ama bu resim çok komik Big Grin
Spor'u böyle algılayan kişilere "insan" tabirini kullanmıyor, yaratık gözüyle bakıyorum. Aynı ülkenin insanlarıyız. Takımlar Türk takımları . Bu yediremezlik, bu düşük seviyelik nedir anlamıyorum. Yazık, sadece yazık lafı çıkıyor azımdan bu tür yaratıklar için.
(03-26-2011 12:57 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Photoshop yaptıkları kesin Smile Ama fener galatasarayı her zaman yeniyor. Yakında 9-0 da olur Big Grin

Tavsiyem mesajını silmendir.Büyük bir tartışmaya yol aççak bir içeriğe sahip..
O SSdeki uygunsuz kelimeleri biraz daha sansürler misin? Hala daha okunur
(03-26-2011 12:58 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Spor'u böyle algılayan kişilere "insan" tabirini kullanmıyor, yaratık gözüyle bakıyorum. Aynı ülkenin insanlarıyız. Takımlar Türk takımları . Bu yediremezlik, bu düşük seviyelik nedir anlamıyorum. Yazık, sadece yazık lafı çıkıyor azımdan bu tür yaratıklar için.

Yine döktürdün Can abi Smile
tamam sansürleyeyim
(03-26-2011 12:59 PM)miyami Yazılan: [ -> ]
(03-26-2011 12:57 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Photoshop yaptıkları kesin Smile Ama fener galatasarayı her zaman yeniyor. Yakında 9-0 da olur Big Grin

Tavsiyem mesajını silmendir.Büyük bir tartışmaya yol aççak bir içeriğe sahip..

Herkezin görüşü farklı . Neden sileyim mesajı ? . Tatşıcak varsa forumdaki sohbet den pm atsın orda tartışırız Big Grin
Bu kadar fanatiklik neyin nesidir?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler