Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ya bu kadarda olmaz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-26-2011 01:12 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu kadar fanatiklik neyin nesidir?

2 kelime. "Ego tatmini" Big Grin Big Grin
(03-26-2011 12:57 PM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Photoshop yaptıkları kesin Smile Ama fener galatasarayı her zaman yeniyor. Yakında 9-0 da olur Big Grin
Aynen Moruk =))
(03-26-2011 12:58 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Spor'u böyle algılayan kişilere "insan" tabirini kullanmıyor, yaratık gözüyle bakıyorum. Aynı ülkenin insanlarıyız. Takımlar Türk takımları . Bu yediremezlik, bu düşük seviyelik nedir anlamıyorum. Yazık, sadece yazık lafı çıkıyor azımdan bu tür yaratıklar için.

(03-26-2011 01:12 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu kadar fanatiklik neyin nesidir?

Doğru söze ne denir ?

Futbolu bu kadar hayat meyat meselesi yapmanızı anlayamıyorum. En az vergiyi verip en çok gece hayatına akan futbolcular. Onlar hayatlarını zerre zıkkım gibi yaşayıp mutlu olsunlar hayatlar avuçlarında paraları nereye sıkıştırcaklarını bilmezler. Bide kendi halimize bakalım ?

Bizim annemiz babamız holding sahibi ellerinde kaç milyon dolarlık arabalar yatlar katlar varda bi futbol içinmi bu kadar ölüm kalım meselesi yapıyorsunuz gibi Futboluda böyle yüceltmenizi anlayamıyorum.

Tamam bizde küçükken bazı takımlarla yatıp kalktık ama biraz gözünüzü açın ve büyüdüyseniz Futbolu bu kadar ölüm kalım meselesi yapmamalısınız. Hayatınızda futboldan daha önemli ve hatta futbol kadar önemsiz olan o kadar çok şey varki...

Futbol hayatlarını o kadar çok karartmış ve içine almışki GS'nin şampiyon olduğu gece Fenerbahçe taraftarları cafelerin camlarını sandalyelerini sokaklara fırlatıp kırdı ve GS formalarını yaktılar. O şerefsizlerin teröristten ne farkı varki şimdi ?. Futbolun insanları ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi ?

O adamların GS formalarını yakarken üzerinde Türk bayraklarının olduğunu fark etmeyip cayır cayır yakarken siz hala birde FB'nin GS'yi yenmesini büyük bir meselemi görüyorsunuz.

Yazıkk vallaha... Artık beyinlerinizi toplamalısınız
7-0 ı 0-9 yapan ve alttaki" Ya 11 kişi olsaydık yazısını değiştirmeden koyan gençlik" Smile . Hadi onu geçtim, saf fenerliler yorum atmış Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler