Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yetenek aref sin <3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
su an yetenek sizsinize bakıyom Aref costuruyo Smile

SİZCE KİM KAZANCAK ???
Masaları falan oynattı Big Grin
Tehlikeli adam Smile
Parayla yapıyor o adamda siz kasmayın Smile eğerki ole bisey olabiliyosa islam diye bir din olamaz Smile
Paraya gerek yok adı üstünde ilüzyonist tabi ki şaşırtcak böyle
Kim kazanır bilemem ama en yeteneklisi şüphesiz dün çıkan adamdı. Adını hatırlamıyorum o el çabukluğu yapan adam yetenekli. Ne yaptığını biliyoruz ama el çabukluğu yani orada yetenek var ama Aref'de yetenek değil bir sistem var, güzelde işleyen bir sistem var ama olay yetenekleri değerlendirmekse dün çıkan ilizyonist bence en yetenekli adam.
(03-20-2011 11:03 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Kim kazanır bilemem ama en yeteneklisi şüphesiz dün çıkan adamdı. Adını hatırlamıyorum o el çabukluğu yapan adam yetenekli. Ne yaptığını biliyoruz ama el çabukluğu yani orada yetenek var ama Aref'de yetenek değil bir sistem var, güzelde işleyen bir sistem var ama olay yetenekleri değerlendirmekse dün çıkan ilizyonist bence en yetenekli adam.
aynen adam direk canlı canlı yapıyo Big Grin

Aref kimbilir ne zaman hazırlıyodur bunları aref cok büyük hazırlayıpta çıkıyor
Adı neydi videosunu izliyim
(03-20-2011 11:04 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Adı neydi videosunu izliyim

suandakini diyom ben !!
izleyemedim fakat duman çıkarttı falan diyorlar,masaları oynattı vs.
Masa oynatmasını hatırlarsanız ki bundan 3-4 sene önce starTV'de Fenomen adlı bi program vardı,oradaki sunucu ilizyonist sunucu bunu göstermişti nasıl yapıldığını ve o duman olayı da (bunu sınıftaki arkadaşım da yapıyor) Nefesini tutup ciğerlerindeki havayı ağzına getiriyor diyaframı kasarak ve hooh yaptığında duman çıkıyor.

o para işini kris encıl abimiz ağzından sokup bileğini keserek o parayı çıkartmıştı
kris encıl <3
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler