Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yetenek aref sin <3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

El çabukluğu yapan adamın adı oğuzdu sanırım onun kazanması lazım en azından ben büyücüyüm alışveriş merkezini yok edicem demiyor. Smile
hee eder , sahneye gelen insanlarda bile bi şüphe duyulur sanki önceden antreman yapmışlar tepki 0
Sefada feci Big Grin
Sunday Ağabey daha iyi ya victory.gif
Bence 1 numaralı kadın kendi adamıydı çünkü herşey onun üstünden dönüyordu yalnış hatırlamıyorsam 2 tane topa mavi kağıt koydu fakat 3 tane mavi kağıdı bulan gelsin dedi ve o kadında geldi.Kadın kendi adamı olduğu için kadındaki yüzüğün benzeri zaten arefin ağzındaydı...
(03-20-2011 11:03 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Kim kazanır bilemem ama en yeteneklisi şüphesiz dün çıkan adamdı. Adını hatırlamıyorum o el çabukluğu yapan adam yetenekli. Ne yaptığını biliyoruz ama el çabukluğu yani orada yetenek var ama Aref'de yetenek değil bir sistem var, güzelde işleyen bir sistem var ama olay yetenekleri değerlendirmekse dün çıkan ilizyonist bence en yetenekli adam.

aynen ole areften daha ıyı katılıorum !
Kum sanatını yapan adam da çok iyi,asıl yetenek odur bence Aref'in parası çok Big Grin
Taklit yapan sefa doğanayda çok iyi seçilme ihtimali çok yüksek...
Sefa alacak. Süperdi.Gülme krizi geçirdim Big Grin

Burak Kandöker

Ben sefayı kaçırdım tüh Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler