Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendi Çalışmam =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-04-2010 10:14 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-04-2010 10:03 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Turgay'ı 3 seneye yakın süredir tanıyorum Çok eskidende araba tasarımı türünde bişeyler istediğni yazmıştı.hedefinden şaşmaman güzelSmile Yetenek sizsin Turgay a pardon Yetenek sensinSmile ^~_#

evet 2 yıl önce bir video yapmıştım hatta dahada önce idi ya. Onu yayınlamıştım =)

(02-04-2010 10:07 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Turgay senin böyle yeteneklerinde mi var? Smile

benim başka yeteneklerimdemi var Big Grin Big Grin

Hımmmm. Big Grin Acayip zorlayıcı bir soru oldu bu. Big Grin Böyleden kastım senin diğer yeteneklerinden farklı olup olmaması değil; 'böyle' güzel,ilginç yeteneklerinin olması ile ilgiliydi. Tongue Umarım,güzel bir şekilde olayı kendi aleyhime çevirebildim. :shy:

Aynı zamanda eminim ki bunun dışında 'çokca' yeteneğin vardır. Wink
Bide çerçeweletmiş Big Grin xD Güzl Çişmissin boyarkende tonlamara özen göstermişsinde sankin arabanın camı koyu mavi olmamış bi beyazla aç derim bi de daha sık boya Nacizane Fikirlerim ^^
Bende tarih kitabındaki şekilleri çizmeyi severimSmile

Bu arada tırnaklarını yeme masada bi kaç tırnak gördüm sankiBig Grin
iyi kıvırdın tolga ahahhah Big Grin Big Grin

(02-04-2010 10:22 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Bide çerçeweletmiş Big Grin xD Güzl Çişmissin boyarkende tonlamara özen göstermişsinde sankin arabanın camı koyu mavi olmamış bi beyazla aç derim bi de daha sık boya Nacizane Fikirlerim ^^

kuru pastellerle bu kadar :/

(02-04-2010 10:34 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bende tarih kitabındaki şekilleri çizmeyi severimSmile

Bu arada tırnaklarını yeme masada bi kaç tırnak gördüm sankiBig Grin

Yok lan onlar silgi tozu Big Grin Big Grin Ama sinirlenince tırnak kalmaz elimde Big Grin
Güzel olmuş fakat masan çok dağınık Tongue
wAy be helal cok güzel olmus
Cidden Yeteneklisiniz?

Eğitim Aldınız mı?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler