Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendi Çalışmam =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-04-2010 09:42 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-04-2010 09:40 PM)k1nq Yazılan: [ -> ]güzel kara kalem işi Big Grin

post kasmadan once bi konuyu okusaydın...

adam bi online oluyor son yazılan bütün mesajlar ondan bu adam kadar post kasan görmedim Smile
Eline yüreğine Sağlık Canım çok hoş olmuş Bende Bu çalışmayı Ps oynayım bakayım renklendirme açısından bakalım nasıl olcak nedersin ?
Güzel duruyor.
(02-04-2010 09:44 PM)Grafi2000 Yazılan: [ -> ]Eline yüreğine Sağlık Canım çok hoş olmuş Bende Bu çalışmayı Ps oynayım bakayım renklendirme açısından bakalım nasıl olcak nedersin ?

istediğin gibi yasin abi =)
Hoş olmuş tugi devamını bekleriz Smile ellerine sağlık..
Vay be daha ne yetenekler çıkacak bakalım Turgaydan ^^
Gerçekten çok iyi çalışma Tugi.
Bence devamını getirip bu işe devam etmelisin. (,
Turgay'ı 3 seneye yakın süredir tanıyorum Çok eskidende araba tasarımı türünde bişeyler istediğni yazmıştı.hedefinden şaşmaman güzelSmile Yetenek sizsin Turgay a pardon Yetenek sensinSmile ^~_#
Turgay senin böyle yeteneklerinde mi var? Smile
(02-04-2010 10:03 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Turgay'ı 3 seneye yakın süredir tanıyorum Çok eskidende araba tasarımı türünde bişeyler istediğni yazmıştı.hedefinden şaşmaman güzelSmile Yetenek sizsin Turgay a pardon Yetenek sensinSmile ^~_#

evet 2 yıl önce bir video yapmıştım hatta dahada önce idi ya. Onu yayınlamıştım =)

(02-04-2010 10:07 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Turgay senin böyle yeteneklerinde mi var? Smile

benim başka yeteneklerimdemi var Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler