Arkadaşlar bu gün yani (18.03.2011) itibarı ile punish3r55 isimli charım ban yedi. Cevremdeki herkes boş yere ban yiyor , tak etti artık. Hicbir türlü illegal program yada exp yöntemi kullanmadım. Neden ban yediğimide bilmiyorum. Biri gamerfirstin saçma banlarına dur desin artık !
Küfürden dolayı ban yemiş olabilirsin.
Usta charımda hicbir türlü küfür falan yok , olsa dicem ki küfürden ban yedim.
Oyundaydım yaklasık yarım saat once , birden attı ve "Your account has been blocked" yazısı geldı. Bıktık usandık artık ya.
küfürden ban yemişsindir gamersfirst warrock türkiye forumuna kıonu aç hızır yarım saatte cevap veriyor
otto içimin yagları eridi inanki ottolazda ban yer inş.
Ottoların hepsi nedense ban yemeye başladı bu küfürden ban olayı çıkdığından beri şimdi şöle bi baktığımızda demekki bunlar küfürbaz.
Oharada skor yapan adamları hiçbir cevap vermeden atıp kendi oyuncularınızı almanız olayı bi kere tüm playerlerı deli ediyor aynı şey cqcdada var.Hak yerini buluyor işte opkda kasılanlarınız, küfür edenleriniz oharada wh açanlarınız, teker teker banlanmaya mahkumsunuz

Kural koyucular ve uygulayıcıların daha fazla aktif olmaları gerekmektedir.
Lakin, forum sitelerinde de görmekteyim ki, 'lanlı-lunlu' konuşmalar rahatça sergilenmekte, normal bir davranış biçimi olarak kabul görmekte, tepkiye maruz kalmadan devamiyetini sergilemektedirler.
Küfür ve hakaret, hiçbir sebebin gerekçesi değildir ve olmamalıdır.Şiddet ve nefrete dayalı anlayışlar, ancak ve ancak cehaleti temsil etmektedir.
Saygılarımla.
En sağlamı senin direk HIZIR ile resmi forumdan iletişime geçmen.