Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Boş yere ban yedim !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sen illegal bir program kullanmadığın sürece hesabının kapatılması normal bir durum değildir.

Lâkin, farklı oyunlarda illegal programlar kullanıp, daha sonra War Rock oyununa kendi karakterinle girmen hesabının kapatılmasına yol açabilir.

Senin ticket atman, veya Türk GM 'HIZIR' ile iletişime geçmen mantıken uygun değildir, tabii şansını dene derim. Fakat hesabının tekrardan açılacağını düşünmüyorum.

Not: Bazı kapanan hesaplar 15 gün içerisinde açılabiliyor, biraz bekle bakalım. (Ticket at, öyle bekle.)

İyi günler.
Bazen yanlış banlar oluyor küfür de olabilir önceden çekilen bir ss falan. HIZIR ile iletişime geç Smile
Evet hızır bey çözer seni.
HIZIR ile nasıl iletişime geçebilirim ?
(03-18-2011 10:16 PM)Gunung Berapi Yazılan: [ -> ]Sen illegal bir program kullanmadığın sürece hesabının kapatılması normal bir durum değildir.

Lâkin, farklı oyunlarda illegal programlar kullanıp, daha sonra War Rock oyununa kendi karakterinle girmen hesabının kapatılmasına yol açabilir.

Senin ticket atman, veya Türk GM 'HIZIR' ile iletişime geçmen mantıken uygun değildir, tabii şansını dene derim. Fakat hesabının tekrardan açılacağını düşünmüyorum.

Not: Bazı kapanan hesaplar 15 gün içerisinde açılabiliyor, biraz bekle bakalım. (Ticket at, öyle bekle.)

İyi günler.

15 Gün ban kalktı.
benı hatırladınmı lazotto mdessa08 benle takısan ottolar mesela kımdı ottolion benle husumetı oldu obur gun ban yedı sende benı odadan kovmaktan beter ettınız sende ban yemıssın baskanınızda ban yedı uglum ben varya ben mübarek adamım bana bulasana bısıy oluyor. Big GrinD baktım ban yemısler
beyler kesınlıkle yalan soyluyor ottolazz kufurcu sahtekar netlımmıter kullanan bırıdır

Sherlock

Cevaplar doğrultusunda gerekeni yaparsın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler