Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haksız mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sizce bu yazar haksız mı? Bence kesinlikle haklı.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22567963
haklı bence ibrahim tatlısese bile yapılan muameleyi Hrant Dink'e yapmadı polisler
Adam Haklı Bence .
Vaay ek$ici pampaaa.....

[Resim: yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_118204.jpg]
(03-15-2011 08:30 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Vaay ek$ici pampaaa.....

Arkadaşım sesimi çıkardığım yok sana ama ben bu inci sözlük jargonu ile konuşan insanları çok özenti olarak görüyor ve aşağılıyorum. Sende o aşağılıklardan birisin bundan sonra gözümde. Evet, Ekşi Sözlük çok okuyorum. Ayrıca yazarım da orada. Bunun aşağılanacak bir yanı yok fakat senin aşağılanacak bir yanın var.
İnciyi bende sevmem ama capsleri hoşuma gidiyor napalım
[Resim: s3.gif]
(03-15-2011 08:44 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]İnciyi bende sevmem ama capsleri hoşuma gidiyor napalım
[Resim: s3.gif]

Nutella, Dünya'da ki en iyi orgasmicfood'lardan biridir bu arada.
(03-15-2011 08:42 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

Arkadaşım sesimi çıkardığım yok sana ama ben bu inci sözlük jargonu ile konuşan insanları çok özenti olarak görüyor ve aşağılıyorum. Sende o aşağılıklardan birisin bundan sonra gözümde. Evet, Ekşi Sözlük çok okuyorum. Ayrıca yazarım da orada. Bunun aşağılanacak bir yanı yok fakat senin aşağılanacak bir yanın var.

Kardeşim her zaman arkandayım.Son 6-7 aydır.Sanal alemde millette moda oldu.Adam haklı demeler,panpa demeler vs vs.İnci sözlük bundan 2 sene öncede zeykur isminde vardı o zaman neredeydi bu 15-18 yaş arasındaki kesim?Geçen gün otobüste önümde oturan çocuk şöfürün yandaki araca ettiği küfüre "şoför haklı beyler" dediği için suratına tokat attım ne olduğunu anlamadı afalladı ve durumu izah ettim.
Doğru olanı aslında o hocam, öyle yapılması gerek. Cidden bıktım yani. Bende Zeykur sözlük'de vardım. Jack Bauer ve Coder'ler falan kavga ettiler. Ondan sonra dağıldı. Zeykur Sözlük iken iyiydi fakat şimdi dediğin gibi çok popülerler ve çok gerizekalı ergenler var.
(03-15-2011 08:49 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 08:42 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

Kardeşim her zaman arkandayım.Son 6-7 aydır.Sanal alemde millette moda oldu.Adam haklı demeler,panpa demeler vs vs.İnci sözlük bundan 2 sene öncede zeykur isminde vardı o zaman neredeydi bu 15-18 yaş arasındaki kesim?Geçen gün otobüste önümde oturan çocuk şöfürün yandaki araca ettiği küfüre "şoför haklı beyler" dediği için suratına tokat attım ne olduğunu anlamadı afalladı ve durumu izah ettim.

[Resim: s3.gif] Ben de okulda çok görüyorum bunu yok kafadan sayı sıkıp 40 yapmalar filan ama capsleri konulara koymak komik geliyor yoksa incide takılmıyorum... bu arada iyi geçirmişsin çocuk afallamıştır
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler