Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haksız mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-15-2011 08:49 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 08:42 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 08:30 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Vaay ek$ici pampaaa.....

[Resim: yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_118204.jpg]

Arkadaşım sesimi çıkardığım yok sana ama ben bu inci sözlük jargonu ile konuşan insanları çok özenti olarak görüyor ve aşağılıyorum. Sende o aşağılıklardan birisin bundan sonra gözümde. Evet, Ekşi Sözlük çok okuyorum. Ayrıca yazarım da orada. Bunun aşağılanacak bir yanı yok fakat senin aşağılanacak bir yanın var.

Kardeşim her zaman arkandayım.Son 6-7 aydır.Sanal alemde millette moda oldu.Adam haklı demeler,panpa demeler vs vs.İnci sözlük bundan 2 sene öncede zeykur isminde vardı o zaman neredeydi bu 15-18 yaş arasındaki kesim?Geçen gün otobüste önümde oturan çocuk şöfürün yandaki araca ettiği küfüre "şoför haklı beyler" dediği için suratına tokat attım ne olduğunu anlamadı afalladı ve durumu izah ettim.

cidden ha benimde çok sinirime gidiyor panpa ne lan adam gibi kanki de kanka de ama panpa ne
(03-15-2011 08:49 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 08:44 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]İnciyi bende sevmem ama capsleri hoşuma gidiyor napalım
[Resim: s3.gif]

Nutella, Dünya'da ki en iyi orgasmicfood'lardan biridir bu arada.

Almanyada bi tane üniversitede öpüşmenin 2 kat daha fazla zevk verdiği tek şey : Çikolatanın ağızda eridiği zamanmış.
Nutella'da denemeliyiz bence
(03-15-2011 09:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 08:44 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]İnciyi bende sevmem ama capsleri hoşuma gidiyor napalım

Almanyada bi tane üniversitede öpüşmenin 2 kat daha fazla zevk verdiği tek şey : Çikolatanın ağızda eridiği zamanmış.

Vaay, güzel bilgi.
evet nutella ağzı bi hoş ediyor bi kaç saniyeliğine kadar kişiyi kendinden geçiriyor. 1 yıl öncesine kadar hep alırdım ve 1 haftada biterdi koca paket Smile ayrıca bağımlılıkta yapıyor chokella gibi değil
(03-15-2011 09:02 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 09:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Vaay, güzel bilgi.

çikolataaaaaaaaaaaaaaaaa derim başka birşey demem.
Cikolat varmı çikolat . Big Grin
Diyetteyim la susun.
ibrahim tatlısesi sevmem ama adam yıllarını vermiş gençliğinden beri birçok hayranı var hrant dink ise çoğu kişinin tanımadığı bir ermeniydi bence böyle olması çok doğal
(03-15-2011 10:07 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ibrahim tatlısesi sevmem ama adam yıllarını vermiş gençliğinden beri birçok hayranı var hrant dink ise çoğu kişinin tanımadığı bir ermeniydi bence böyle olması çok doğal

İdiot.
(03-15-2011 10:07 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ibrahim tatlısesi sevmem ama adam yıllarını vermiş gençliğinden beri birçok hayranı var hrant dink ise çoğu kişinin tanımadığı bir ermeniydi bence böyle olması çok doğal

Aptal.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler