Evet tüm oyunların SS'leri mailimde duruyor ama çok oyun olduğu için koymuyorum arkadaşlar. Toplu Final SS'ini koyuyorum =)
NOT: Nickler 1-1 aynı değil. Orada benim anlamam için direk okuduğum veya görüğüm gibi. Yanlış olduklarını biliyorum siz anlayın artık =)
Alper yukarda çaktırmadan elenmenin öcünü aldı son 5 FFA'da

Aga biraz daha yüksek çözünürlükte uplasan hiçbir şey gözükmüyor
Branş olayı güzeldi. Gerçi çeşitli branşlarda oynamayanlar için kötüydü ama en azından genel oyun yeteneği ölçülmüş oldu. Kazanları tebrik ediyorum.
benim nick yanlış geçmiş

ödüller yüklenirken sıkıntı olmasın

Bu kadar ayrıntının düşünüldüğü ve tüm ihtiyaçlara yetişebilen organizsyonculara helal olsun.
Eline sağlık herkesin.
Çok güzel olmuş gibi durur
kazananları tebrik ediyorum

güzel bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler.. sohbet için geldim event te sonucu oldum final maçında. tesedüfün bölesi

herkesi tebrik ederim. gelen arkadaşlarında ellerine sağlık ii oyun çıkardılar.
kazanamayanlarıda kazanalar kadar başarılı buldum. herkese ii oyunlar ve ii forumlar dilerim..
Evet oradaki nicklerle ilgili öyle bir sorun var mesajımın altınada belirttim. Asıl ana liste benim elimde =) Onu tabii ID'ler yazdığı için paylaşamıyorum orada sıralarda vardı.
Bu arada Kod kazanacakları ( bu 14 kişi yani ) ben yarın onu direk K2'ye göndereceğim. Onlarda accountlarınıza yükleyecekler.
Resime tıklarsanız büyür.
onur yıldırım gelsin son 5 ffa da kafayı yedi adam 6,10. luk ödülü aldı beğenmiyor