03-13-2011, 11:36 PM
Sayfalar: 1 2
03-14-2011, 12:02 AM
FFA İşi Güzel Olmuş 

03-14-2011, 12:16 AM
ramazancicek le bugün event e ben katıldım yani yanlış olmasın 

03-14-2011, 12:18 AM
Muhabbet için gitmiştim aslında 2. turda elenirim diye düşünüyordum 3. oldum.Teşekkürler bu güzel günün olmasında emeği geçen herkese.
03-14-2011, 12:18 AM
Valla helal olsun.
03-14-2011, 12:19 AM
herkezi tebrik ederim =) güzel bır organizasyondu 5'inci oldum =) hiç beklemiyordum ya 
turgay abı yardımların ıcın ty

turgay abı yardımların ıcın ty03-14-2011, 11:14 AM
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
03-14-2011, 03:31 PM
Sniper branşında yardırırım gibi düşündüm,ama colt olayı bombaların atılması ve m24 ün 3 mermide nerdeyse adam alması ekmeğime kan sürdü ve 3.tur yüzünden ilk 3 ü kaçırdığımı söylebilirim
Son olarakta taa Kdz.Ereğli'den geldim gayet keyifli ve başarılı bir organizasyon olduğunu söylebilirim,tahmin ettiğim gibi aksaklıklar yaşanmadı,en ufak tartışma yaşanmadan herkes güzel güzel oyununu oynadı ve çok görmek istediğim kişilerden sadece bir kısmını görmüş oldum ama tamamen değdi diyebilirim
Buluşmada emeği geçen herkese,Hoşgeldin Abi dediğim k2pixel'e hoşbulduk kardeşim dediği için ve ne olduğumu bilmesem bile maddi açıdan yol masraflarını karşılayan ipod shuffle(böyleydi sanırsam)veren sponsara teşekkürlerimi sunarım
DİP NOT:İpod shuffle satılır-Kutusunda 1.El
Son olarakta taa Kdz.Ereğli'den geldim gayet keyifli ve başarılı bir organizasyon olduğunu söylebilirim,tahmin ettiğim gibi aksaklıklar yaşanmadı,en ufak tartışma yaşanmadan herkes güzel güzel oyununu oynadı ve çok görmek istediğim kişilerden sadece bir kısmını görmüş oldum ama tamamen değdi diyebilirim
Buluşmada emeği geçen herkese,Hoşgeldin Abi dediğim k2pixel'e hoşbulduk kardeşim dediği için ve ne olduğumu bilmesem bile maddi açıdan yol masraflarını karşılayan ipod shuffle(böyleydi sanırsam)veren sponsara teşekkürlerimi sunarımDİP NOT:İpod shuffle satılır-Kutusunda 1.El
03-14-2011, 06:47 PM
(03-14-2011 03:31 PM)MythDodo Yazılan: [ -> ]Sniper branşında yardırırım gibi düşündüm,ama colt olayı bombaların atılması ve m24 ün 3 mermide nerdeyse adam alması ekmeğime kan sürdü ve 3.tur yüzünden ilk 3 ü kaçırdığımı söylebilirimSon olarakta taa Kdz.Ereğli'den geldim gayet keyifli ve başarılı bir organizasyon olduğunu söylebilirim,tahmin ettiğim gibi aksaklıklar yaşanmadı,en ufak tartışma yaşanmadan herkes güzel güzel oyununu oynadı ve çok görmek istediğim kişilerden sadece bir kısmını görmüş oldum ama tamamen değdi diyebilirim
Buluşmada emeği geçen herkese,Hoşgeldin Abi dediğim k2pixel'e hoşbulduk kardeşim dediği için ve ne olduğumu bilmesem bile maddi açıdan yol masraflarını karşılayan ipod shuffle(böyleydi sanırsam)veren sponsara teşekkürlerimi sunarım
DİP NOT:İpod shuffle satılır-Kutusunda 1.El
Ne kadar kardeş bende Zonguldak'ta oturuyorum

Sayfalar: 1 2