Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl anlatıcağımı Bilmiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-12-2011 10:48 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]benımde bıkere öle olmusdu mesala kendı kendıne belgerım acılyor yada baska bısey sonra bakdım kı klavyenın ctrl dusu basılı kalmıs Big Grin

ya wtr terk lütfen Big Grin

bak combofix evet işe yarar ama sistemi geri alma ilk combofix yap hiç bi işe yaramazsa sistemi geri al,aldıkdan sonra combofix'i calıstır tekrar

bu bi virüs ve sistemi geri alırsan dağılma özelliğine sahipse komple ele geçirir herşeyi
eğer başlangıc falan acılıyosa explorer'i ele geçirmiştir ha yok sadece böle pencere cart curt ise ekrn ve bişey daha vardı onu ele geçirmiş demek oluyor.
Tek Care Format Tongue
(03-12-2011 11:45 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Tek Care Format Tongue

pat pat format atılmaz murat formata karşıyız,imajını al hiç yokdan de Big Grin
(03-12-2011 10:38 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 10:35 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 10:27 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Tam olarak anlayamadım Ss.gif

başlıktada dediğim gibi ilginç bir sorun nasıl atnlatacagımı bılmıom bıdaha denıyım.. MeseLa ben sımdı msn de senle konusuyom, ve diyelimki konuşma penceresi tam erkran degıl (gerçi tam ekran oluncada aynı sorunu yaşıom) Sanki sana birşey yazarken mouse ıle bırı masaustune boş bir yerde sol tıklamış gibi o anda yazı yazamıorum anladınmı bu sefer ?

trojan, spy yada keylogger olabilir format at bence

Bencede en iyisi format at .
Combofix i deniyim olmazsa formatlarım saolun yardımlarınız ıcın hepınızı sevıyorum Big Grin DOST
Malware Bytes adlı programla tam bir tarama at .
gercekten video cek !!
Başlık düzenlendi.

Valla bende tam olarak anlayamadım kardeşim. Ancak böle bir durum sanırım formatla halledilebilir.victory.gif
Bilgisayarın laptop mu desktop mu ? Eğer laptopsa yazı yazarken elin touchpad'e değiyor olabilir. Bende de oluyor arada yazı yazarken touchpad'e çarpıyor elim başka yere tıklıyor =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler