Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl anlatıcağımı Bilmiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün pcde anatamıyacma ılginç bir sorun oluştu.Pek açıklayacı olmuyacak ama şöyle anlatmaya çalışıyım mesela msn de konuşma pencere tam ekran deıl normal ortada duruyor ve mesela yazı yazıyorsunuzya o anda sanki mouse ıle masaustune sol tıklamış gibi konuşma penceresinde yazı yazamıyorum çok ilgnç birşey facebookdada oyle oluyor Nolur yardım edin..Sorun ilginç fazlada açıklayıcı olamadım inşallah çözüm buluruz yoksa format atmayı düşünüyorum
Tam olarak anlayamadım Ss.gif
bi video çek derim ben sana
(03-12-2011 10:27 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Tam olarak anlayamadım Ss.gif

başlıktada dediğim gibi ilginç bir sorun nasıl atnlatacagımı bılmıom bıdaha denıyım.. MeseLa ben sımdı msn de senle konusuyom, ve diyelimki konuşma penceresi tam erkran degıl (gerçi tam ekran oluncada aynı sorunu yaşıom) Sanki sana birşey yazarken mouse ıle bırı masaustune boş bir yerde sol tıklamış gibi o anda yazı yazamıorum anladınmı bu sefer ?
(03-12-2011 10:35 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

başlıktada dediğim gibi ilginç bir sorun nasıl atnlatacagımı bılmıom bıdaha denıyım.. MeseLa ben sımdı msn de senle konusuyom, ve diyelimki konuşma penceresi tam erkran degıl (gerçi tam ekran oluncada aynı sorunu yaşıom) Sanki sana birşey yazarken mouse ıle bırı masaustune boş bir yerde sol tıklamış gibi o anda yazı yazamıorum anladınmı bu sefer ?

trojan, spy yada keylogger olabilir format at bence
(03-12-2011 10:38 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 10:35 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

trojan, spy yada keylogger olabilir format at bence

Format atmak açıkcası pek istemiyom ama çözüm bulunmazsa burda atarım yarın formatı
Ben anladım facebookta opera kullanarak girince oluyor du da msni bilmem malvarabyte ile tara eset ile tara sonuç alamazsan formatla. Tongue
benımde bıkere öle olmusdu mesala kendı kendıne belgerım acılyor yada baska bısey sonra bakdım kı klavyenın ctrl dusu basılı kalmıs Big Grin
bence sistem geri yükleme denemelisin en son ne zaman iyi çalışıyorsa o zamana döndür
Banada oluyordu autorun virüsü dedi bizim arkadaş combofix yükledik çözüldü.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler