Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Warrock Adex Buluşması Özel Ödüller !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ödüler Süper =)
Şimdi Bu 8 Collector Boxta Retail Yokmu ?
Bütün Umutlarım Suya Düştü Ya Sad

Burak Kandöker

(03-11-2011 11:48 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]Şimdi Bu 8 Collector Boxta Retail Yokmu ?
Bütün Umutlarım Suya Düştü Ya Sad

Aynen =)
sabah namazı ile oradayım Big Grin
Turgay Ekran kartlarından tekini ayırtsana bana Çok lazım 256 lık la eziyet çekiyorum 4 senedir Tongue
(03-11-2011 11:24 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Collecter Box İçeriği;

- 30 Days Gold Premium
- 4 tane 30 Günlük silah kodu ( kutuda 2 yazıyor ama yarın bir tane kutuyu alıp bakacam içindeki kodlar için )
- Warrock Clan Warfare Kitapçığı + Posteri
- Warrock DVD ( içinde sanırım Knight içinde bir şey var )

Yarın kutulardan bir tanesini açıp bakacam tam içeriğine tekrardan güncellerim.

Premium ile 3 tane kod var diye biliyorum ben
Premium
XM8
AW50F 30 günlük bunlar

bide bere veya künye olması lazım ( yani bana gelecek olanın içinde var ama hala gelecek mi o meçhul =) )
(03-12-2011 01:08 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-11-2011 11:24 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Collecter Box İçeriği;

- 30 Days Gold Premium
- 4 tane 30 Günlük silah kodu ( kutuda 2 yazıyor ama yarın bir tane kutuyu alıp bakacam içindeki kodlar için )
- Warrock Clan Warfare Kitapçığı + Posteri
- Warrock DVD ( içinde sanırım Knight içinde bir şey var )

Yarın kutulardan bir tanesini açıp bakacam tam içeriğine tekrardan güncellerim.

Premium ile 3 tane kod var diye biliyorum ben
Premium
XM8
AW50F 30 günlük bunlar

bide bere veya künye olması lazım ( yani bana gelecek olanın içinde var ama hala gelecek mi o meçhul =) )

kutuda pre ile 3 yazıyor ama kutuda k2 bana kutu + 4 dedi yarın birini açıp bakacam işte.

Unuttum birde bere var =D
o Allah'ın cezası K2 hala kutumu yollamadı,brigid özel ilgileniyo bide kerata 4hafta içinde gelmezse tekrar bana mesaj atın dedi,4 hafta geçti mesaj attım,bu sefer 2. parti malın sevkiyatını başlattık içinde sizin kutunuzda var 4 hafta içinde gelmezse tekrar mesaj atın dedi. sanki uyuşturucu alacam sevkiyat falan 0.o
(03-12-2011 01:17 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]o Allah'ın cezası K2 hala kutumu yollamadı,brigid özel ilgileniyo bide kerata 4hafta içinde gelmezse tekrar bana mesaj atın dedi,4 hafta geçti mesaj attım,bu sefer 2. parti malın sevkiyatını başlattık içinde sizin kutunuzda var 4 hafta içinde gelmezse tekrar mesaj atın dedi. sanki uyuşturucu alacam sevkiyat falan 0.o

Ersoy ulubeyden iznin varmıydı?ARTİST
(03-12-2011 01:23 AM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 01:17 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]o Allah'ın cezası K2 hala kutumu yollamadı,brigid özel ilgileniyo bide kerata 4hafta içinde gelmezse tekrar bana mesaj atın dedi,4 hafta geçti mesaj attım,bu sefer 2. parti malın sevkiyatını başlattık içinde sizin kutunuzda var 4 hafta içinde gelmezse tekrar mesaj atın dedi. sanki uyuşturucu alacam sevkiyat falan 0.o

Ersoy ulubeyden iznin varmıydı?ARTİST

bizim öle çapulcularla işimiz olmaz, Bizim alemde ismimiz,duvarda resmimiz olur..
haa haaaa ... Bizler delikanlılığın kitabını yazarkene onlar kırtasiyeden a4 kağıdı almak için kuyruğa girmişlerdi...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler