Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Warrock Adex Buluşması Özel Ödüller !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar daha öncelikle buluşma ödüllerini bir hatırlatalım =)

Ödüller şöyle:

1.’lik ödülü
-ASUS P8P67 PRO anakart
-8GB iPod Touch
-Warrock Collector Box
-180 günlük Gold Premium hesap
-3200 G1 kredisi
-Türk Famas silahı

2.’lik ödülü
-ASUS EAH 6850 ekran kartı
-8GB iPod Nano
-Warrock Collector Box
-90 günlük Gold Premium hesap
-2400 G1 kredisi
-Türk Famas silahı

3.’lük ödülü
-GTX 430 ekran kartı
-8GB iPod Nano
-Warrock Collector Box
-90 günlük Gold Premium hesap
-2400 G1 kredisi
-Türk Famas silahı

4.’lük ve 5.’lik ödülleri
-2GB iPod Shuffle
-Warrock Collector Box
-30 Günlük Gold Premium hesap
-2000 G1 kredisi
-Türk Famas silahı

6.’lık, 7.’lik, 8.’lik, 9.’luk ve 10.’luk ödülleri
-30 günlük Gold Premium hesap
-800 G1 kredisi
-Türk Famas Silahı

11.’lik, 12.’lik, 13.’lük ve 14.’lük ödülleri
-10 günlük Gold Premium hesap
-400 G1 kredisi
-Türk Famas Silahı

Yalnız bu ödüllerde bir değişiklik oldu, Asus'un verdiği ürünleri bir sebeb nedeniyle değiştirmek zorunda kaldı. Ürünler şuan Adex cafede ( isteyen gidip çalabilir ) ama bugün bakacak zamanım olmadı yarın sabahtan gittiğimde Adex'e sizlere söylerim.

Yalnız özel olarak 3 tane Collector Box vereceğiz demiştik saat 09:00 - 10:00 arasında. K2'den 5+3 tane Collector Box gelmesini bekliyorduk ama 8'den fazla geldi. Bizde haliyle Sabah erken geleceklerin Collector Box sayısını arttırdık.

Sabah Saat 9 ile 10 arasında gelenlere akşam yapılacak çekiliş ile tam 8 Tane Collector Box vereceğiz.

Collecter Box İçeriği;

- 30 Days Gold Premium
- 4 tane 30 Günlük silah kodu ( kutuda 2 yazıyor ama yarın bir tane kutuyu alıp bakacam içindeki kodlar için )
- Warrock Clan Warfare Kitapçığı + Posteri
- Warrock DVD ( içinde sanırım Knight içinde bir şey var )

Yarın kutulardan bir tanesini açıp bakacam tam içeriğine tekrardan güncellerim.
Boxların içinde ne var yua Smile

Burak Kandöker

Collector Box'larda Famas Retail olup olmadığınıda arkadaşlara duyur turgay duymayanlar olabilir.
Ya harbiden bu collector boxların içinde ne var retail olmaması beni üzdü bayagı ya Sad
Arkadaşlar ben açıklıyorum. Collectorların içinde 2 adet boxer,2 adet atlet,3 adet slip don,1 adet bisiklet yaka fanila,5 çift çorap,3 saatlik bronz premium,10 dakikalıkta Famas retail var..
(03-11-2011 11:30 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben açıklıyorum. Collectorların içinde 2 adet boxer,2 adet atlet,3 adet slip don,1 adet bisiklet yaka fanila,5 çift çorap,3 saatlik bronz premium,10 dakikalıkta Famas retail var..

30 günlük davul zurna kodu yokmu yani Sad
(03-11-2011 11:30 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben açıklıyorum. Collectorların içinde 2 adet boxer,2 adet atlet,3 adet slip don,1 adet bisiklet yaka fanila,5 çift çorap,3 saatlik bronz premium,10 dakikalıkta Famas retail var..

Tamam herşey güzel hoşta Big Grin famas retail 10 dakikalık nasıl oluyor benim bildiğim retail süresiz demek (warrock'da) Big Grin
(03-11-2011 11:31 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]

30 günlük davul zurna kodu yokmu yani Sad

O Extra kod olarak dağıtılacak herkese victory.gif

(03-11-2011 11:33 PM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]

Tamam herşey güzel hoşta Big Grin famas retail 10 dakikalık nasıl oluyor benim bildiğim retail süresiz demek (warrock'da) Big Grin

Bu süreli işte süresiz koyamadıklarından teselli retaili koymuşlar collector a

Edit : Turgay diyette olanlar için (bknz : ben) Öğle yemeğine salata menüsü istiyorum Big Grin (böyle çeşit çeşit olsun biz seçek aradan Big GrinBig Grin

Senin bildiğin yanlış Big Grin
(03-11-2011 11:36 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]

Senin bildiğin yanlış Big Grin

normalde perakende anlamında onu bliyoruz da sen hem retail hem 10 dk lık itemi bana açıkla bakıyım Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler