Merhaba Arkadaşlar ,
Benim forumdaki bazı hack ss lerinin onaylanması hakkında kafamda oluşan sorunlar var.Bazı forum üyeleri opk odalarında opk açanların ss sini çekip utanmadan foruma onaylanması için koyuyorlar ve bu ss ler onaylanıyor.Bu onaylamaya karşıyım ! Çünkü , hack kullanmanın yasak olduğu gibi afk room odalarda kasılmakta yasak ! Siz farklı düşünüyo olabilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum.Bence opk odalarında çekilen hack ss leri onaylanmamalı , Çünkü hackin yasak olduğu gibi opk odalarında kasılmakta yasak !
~~> Yazdıklarımı Okuduğunuz İçin Teşekkürler <~~
Ya adam sadece Hack ifşası için Opk odasına giriyorsa?
Farklı bir bakış açısı,
Peki OPK odalarında hack yapanları nasıl tespit edeceğiz ?
+ İnsanlar artık o odalara düşük level accountlarla giriyorlar. Amaç iyi olduğu süre içinde sorun yok
Sonuçta yasak değil mi hack ifşa etmek için girince admin gelse banlasa ticket ta hack ifşa etmek için mi girdim diyecek ?
(03-10-2011 06:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Farklı bir bakış açısı,
Peki OPK odalarında hack yapanları nasıl tespit edeceğiz ?
+ İnsanlar artık o odalara düşük level accountlarla giriyorlar. Amaç iyi olduğu süre içinde sorun yok
Turgay arkadaşım şöyle düşünsek daha iyi değil mi ?
Opk odalarında kasılmak yasak.Bizim gibi insanlarda oralara girmez.Ordakileri adminler banlar.Hemde biz o odalara girmediğimiz için oradaki opkler bizi ilgilendirmez.Amaa bizim takıldığımız normal odalarda açarlarsa o zaman her zaman desteklerim.
Merak etme 1 oyun için girdigin odada ban yemessin.
Merak etmiyorum zaten sen şimdi opk odasına girdin admin geldi nerden bilicek senin bir kere girdiğini bence saçma .
(03-10-2011 07:20 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]Merak etmiyorum zaten sen şimdi opk odasına girdin admin geldi nerden bilicek senin bir kere girdiğini bence saçma .
2 oyun gözetliyor direk banlamıyor.
SS'si Alınanlar Elbette bir gün ban yiyiyor .
(03-10-2011 07:23 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]SS'si Alınanlar Elbette bir gün ban yiyiyor .
Ben SS'si alınanlardan bahsetmiyorum ki Hackleri ifşa etmek için girselerde sonuçta opk odalarına girmek yasak değilmi ?
(03-10-2011 07:21 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ] (03-10-2011 07:20 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]Merak etmiyorum zaten sen şimdi opk odasına girdin admin geldi nerden bilicek senin bir kere girdiğini bence saçma .
2 oyun gözetliyor direk banlamıyor.
Ya kardeşim ((: Adam hackleri ifşa etmek için giriyor bir el ss alıp çıkıyormu sanıyorsun . Hem admin onun hack ifşa etmek için girdiğini nerden bilsin .
Onun için insanlar 1 level accountlarla o odalara girip SS alıyorlar ki level düşseler bile zaten 1 lelve