(03-10-2011 07:28 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Onun için insanlar 1 level accountlarla o odalara girip SS alıyorlar ki level düşseler bile zaten 1 lelve
Bence afk room odalarındaki opk açanları ifşa etmeye gerek yok zaten adminler ilgilenir ama normal oynadığımız odalara girerlerse ss çekip adminlere veririz diye düşünüyorum ...Çünkü adminler girdiklerinde ilk olarak opk odalarına giriyorlar.
(03-10-2011 07:32 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ] (03-10-2011 07:28 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Onun için insanlar 1 level accountlarla o odalara girip SS alıyorlar ki level düşseler bile zaten 1 lelve
Bence afk room odalarındaki opk açanları ifşa etmeye gerek yok zaten adminler ilgilenir ama normal oynadığımız odalara girerlerse ss çekip adminlere veririz diye düşünüyorum ...Çünkü adminler girdiklerinde ilk olarak opk odalarına giriyorlar.
Sen o adamı Opk odasında işini bitirmezsen gelir senin odandada açar merak etme.1 lvl charla girip ss alıyorlarki ban yersek birşey kaybetmeyelim diye.Sen hala tutturmuşsun boşver almasın ss falan filan.Şüphe duymaya başladım senden.Bazı cümlelerin sanki Opk'leri savunur gibi.
adminlerin işini kolaylaştırırız işte nesi kötü
(03-10-2011 07:44 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]adminlerin işini kolaylaştırırız işte nesi kötü
Şüpheli bir tavrı var atın içeri =>

Opkleri neden savunayım.Opk odalarına girmek suç değil mi ? sen hackleri ifşa edeyim derken suç işlemiş olmuyomsn =?
sheqilph1c adlı kişi paylaşıyor ya opk yapanları warrock stats dan girin bakın bakayım adam kendi power lewel le kasmış Murat Kara yada sorabilrsiniz o da baktı anormalin üstünde bir durum hemde ...
1 1.5 saat içinde tekrar giricem foruma bütün gün forumdaydım test çözmem lazım Gelicem yine .
(03-10-2011 07:55 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]Opkleri neden savunayım.Opk odalarına girmek suç değil mi ? sen hackleri ifşa edeyim derken suç işlemiş olmuyomsn =?
sheqilph1c adlı kişi paylaşıyor ya opk yapanları warrock stats dan girin bakın bakayım adam kendi power lewel le kasmış Murat Kara yada sorabilrsiniz o da baktı anormalin üstünde bir durum hemde ...
1 1.5 saat içinde tekrar giricem foruma bütün gün forumdaydım test çözmem lazım Gelicem yine .
1.Opk'leri ifşa edeceğiz diye suç işlemiş olmuyor Adminilerin işini kolaylaştırıyoruz.Sen hala 1 el Opk odasında kalmanın derdindesin.
2.sheqilph1c Opk kasıyorsa o beni ilgilendirmez gün gelir devran döner oda cezasını elbet çeker.
3.Kolay gelsin derslerinde.
Ya daha ne konuşuyosun adamlar haksız yere kasıyor bizde gözmü yumalım?
1 seneyi geçti bi opk çarı biliyorum. Videosu da var internette. Hala ban yemedi takır takır oynuyor. Geçen senenin 23 nisan opk sından kalma bi player. İsim vermiycem
ne zararı varki hack ifşası yapmanın? opk odasına girmek yasak ama adamlar ss ini koyuyo onaylanıyo bunda ne var ben anlamadım bırakalım 99 lwl mi olsunlar?
(03-10-2011 10:01 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ne zararı varki hack ifşası yapmanın? opk odasına girmek yasak ama adamlar ss ini koyuyo onaylanıyo bunda ne var ben anlamadım bırakalım 99 lwl mi olsunlar?
İşte bunu anlayan anlıyor anlamayan biraz geç anlıyor galiba.Ortalığıda biraz karıştırarak tabiki