Saat 02.00 civarı CQC' de takılıyordum sunucuya olan bağlantım koptu ve girmeye çalıştım, hesabınız kapatıldı. Sebepsiz yere ban işte bu. Küfür etmedim, hack açmadım, powerlevel yapmadım. Neden acaba ?!?!
Ticket atmam için birisi hazırlayabilirmi ?
Kimse sebepsiz yere banlanmaz. Gecmişte yapılmış bi hata sonucudur.
aga bende 8 mart 2011 de sswcrawl benned oldum bılmıyom 55 olcaktım banned yaptı
(03-08-2011 08:43 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kimse sebepsiz yere banlanmaz. Gecmişte yapılmış bi hata sonucudur.
Sebepsiz yere banlıyorlar arkadaşım bilgisayarındaki herhangi bi programı ya da virüs programını hack zannedip haksız yere banlıyorlar neden banlandığını sorduğunda da vip hack diyip geçiyorlar ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen. Türk admin geldi derdimizi anlatırız bize yardıcım olur dedik oyuna geldiği yok forumda mesaj atıyorsun 1 hafta sonra cevabı geliyor attığı cevapta K2'nin attığı otomatik cevaptan farksız sorduğun sorunun cevabını hiç bi şekilde bulamıyorsun. Adminden yardım istiyorsun "benim yapabileceğim bişey yok" diyor sen de yardım edemiyceksen kim yardım edicek bize bu kadar zaman boşuna uğraşmışız türk admin gelsin diye.
Dün ticket attım 24 saat içinde cevap gelir yazıyor ama hala cevap yok...
3 4 günde cevap geliyor artık iyice boşladılar oyunu...
(03-08-2011 12:50 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ] (03-08-2011 08:43 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kimse sebepsiz yere banlanmaz. Gecmişte yapılmış bi hata sonucudur.
Sebepsiz yere banlıyorlar arkadaşım bilgisayarındaki herhangi bi programı ya da virüs programını hack zannedip haksız yere banlıyorlar neden banlandığını sorduğunda da vip hack diyip geçiyorlar ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen. Türk admin geldi derdimizi anlatırız bize yardıcım olur dedik oyuna geldiği yok forumda mesaj atıyorsun 1 hafta sonra cevabı geliyor attığı cevapta K2'nin attığı otomatik cevaptan farksız sorduğun sorunun cevabını hiç bi şekilde bulamıyorsun. Adminden yardım istiyorsun "benim yapabileceğim bişey yok" diyor sen de yardım edemiyceksen kim yardım edicek bize bu kadar zaman boşuna uğraşmışız türk admin gelsin diye.
bende ban yedim hızır a mesjay yolladım hack kullanmısın diyor ben hiç bir şekilde hile hack kullanamdım hack kullandıgıma dair ss veya video gösterin diyorum yok adam banı atıp geçiyor
K2 Kimseyi Haksız yere banlamaz !
afedersiniz oyunun bo.. çıktı