şerverdan düşüp ban yiyorsanız ban işlemi o an yapılmıştır demektir. Düştüğünüz anda bir hava yaptığınız anlamına gelmez. Haksız bankamalar çoook enderdir bu arada
Bannlarrr bannlarrr benim arkadaşımın charı ben içerisindeyken FFA oynamak için girdiğim oda opk odası çıktı tek mermi bile atmadan adam bile vurmadan çıktım odadan 1 lvl a düştü. Allahtan Hızır bey anlayışlı çıktı binbir dil döktüm kanıt sundumda düzeltti. Hızırla konuşmayı bir dene.
(03-08-2011 11:19 AM)17pisko17 Yazılan: [ -> ]aga bende 8 mart 2011 de sswcrawl benned oldum bılmıyom 55 olcaktım banned yaptı
sswcrawl bu char opk den cıkmıyo ezik charla ss lerin videoların var paylaştırtma bana şimdi..

inşallah açılır kardeş ne diyim
(03-08-2011 02:14 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bannlarrr bannlarrr benim arkadaşımın charı ben içerisindeyken FFA oynamak için girdiğim oda opk odası çıktı tek mermi bile atmadan adam bile vurmadan çıktım odadan 1 lvl a düştü. Allahtan Hızır bey anlayışlı çıktı binbir dil döktüm kanıt sundumda düzeltti. Hızırla konuşmayı bir dene.
Hızırlı kanuşamıyoruzki günde oyuna belki yarım saat bile girmiyor forumdan ö.m atınca 1 haftada cevap veriyo nasıl iş bu.
diyorum para vermeyin diye benide bann ladılar

(03-08-2011 01:15 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]K2 Kimseyi Haksız yere banlamaz !
sanki cok yakın arkadasın gibi konusuyon

D
(03-08-2011 03:25 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ] (03-08-2011 01:15 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]K2 Kimseyi Haksız yere banlamaz !
sanki cok yakın arkadasın gibi konusuyon
D
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.
Beyler an itibariyle char aldım 30 tlye 35 level ama yazın giricem de sorum şu adam daha önce wh açmış ama opk açmamış ban yeme riski varmı eğer varsa iade edicem