Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Efsane Geri mi Dönüyor??? Türkiye'nin Gururu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
OPK la adam olunmaz! Bu oyunda level önemli değildir...Seninde ne olduğunu biliyoruz.
(03-03-2011 11:58 PM)53kral78 Yazılan: [ -> ]yazın siz yazın isteyen kenara da koyar bu yazdıklarımı isteyen içinede atar saklar. Siz boş konuşup kendinizi kandırdınız ben bildiğimi söyledim yine dewam ediyorum... Zorunuza gitmesin knighttada 83 oldum canım sıkıldı dolanıyorum öle... Eeee insanın gamerfirst içinde tanıdıkları olunca ban ile alakası olmuyor. Siz kendi işinize bakın...

Hayatta herhangi bir amacının olmadığını zaten bariz olarak görebiliyoruz ama ya yarın banlanırsan ne olur ?
incisözlük den fırlama Big Grin

Sherlock

Yarın bi' gün soba borusundan fazla değeri olmayabilir :/

[Resim: sobaborusu.jpg]
Bana bak velet neronların senın tersıne mı çarpışıyo Big Grin Big Grin
Bu oyunda diyelim 90 level oldun.90 lvl in bana göre tek avantajı, satacağın zaman güzel para edecek olmasıdır Smile Biz enayiyiz böyle adamlar akıllı ?! Var mı böyle birşey Allah aşkına ya.
Frank Merak Etme Türk Adminmiz Var Artık Bu Senin Yanına Kalmaz Big Grin Big Grin
(03-04-2011 01:36 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Frank Merak Etme Türk Adminmiz Var Artık Bu Senin Yanına Kalmaz Big Grin Big Grin

Herkes öyle diyordu hala da diyor. Siz bildiginiz yapmaya dewam edin. Ben burdayım!
(03-04-2011 09:05 PM)53kral78 Yazılan: [ -> ]
(03-04-2011 01:36 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Frank Merak Etme Türk Adminmiz Var Artık Bu Senin Yanına Kalmaz Big Grin Big Grin

Herkes öyle diyordu hala da diyor. Siz bildiginiz yapmaya dewam edin. Ben burdayım!

Helal olsun.Sonuna kadar arkandayım!
Hahaha faruk char seninmiki millete hava cıva yapıon.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler