Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Efsane Geri mi Dönüyor??? Türkiye'nin Gururu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Biliyorum bu yazıyı yazdıktan sonra muhtemelen bu üyelikte diğerleri gibi banlanacak. Ama bilmediğiniz tek bişey var üyelik almak 30 sn kadar kolay. He bu arada benden duymuş olmayın; Eski efsanelerden biri (gerçi kaç tane 82 varki) Knight Ortamından sıkılmış oranın koxpu sarmamış OPK'nın tadını unutamamış "Admininde dediği gibi go go go 90 yapacakmış" akmaya geldi. Durdurabilen buyursun gelsin... Konuştuğunuz kadar icraat yapmış olaydınz ben şuan konuşamazdım. ama ne yazıkki tırt oldunuz. Neyse bu da benden size gelsin...

Ayrıca boş muıhabettler yapmayalım. Daha önceden neler olduğunu cok iyi biliyorsunuz. Siz konuştuğunuzla kaldınız. Adamın canını sıkmayın Big Grin
Soba borusu değil bu 82... Miras değil OPK
bu konuya saklayacağım =)
olm o adamı yerim 1on1 de
Big Grin yazııııık içinde kalmış adamın laf etmek.
Efsane Smile kamera nerde
Beyler adam ilaçlanmış.
yazın siz yazın isteyen kenara da koyar bu yazdıklarımı isteyen içinede atar saklar. Siz boş konuşup kendinizi kandırdınız ben bildiğimi söyledim yine dewam ediyorum... Zorunuza gitmesin knighttada 83 oldum canım sıkıldı dolanıyorum öle... Eeee insanın gamerfirst içinde tanıdıkları olunca ban ile alakası olmuyor. Siz kendi işinize bakın...
Hayirdir genc hangi forumda gördün atarli mesaj yazmayı da kiskanip bı üyelik açıp buraya yazıyorsun ?
Sunu unutma : dayanabileceğin kadar ateşle oyna, zira öbür dünyada bu ateş dayanikligi çok isine yarayacak…
(03-03-2011 11:44 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Beyler adam ilaçlanmış.
İlaç Az Gelir Big Grin Big Grin Big Grin

Yazık İçinde Kalmış , İnsanların Hakkını Yiyorsun ; Bunun Cezasını Bir Şekilde Versin .. Dünyanında Sonu Var Goçummmm victory.gif
"53kral78" nickli char için 2-3 defa video yollamıştım ve amacıma ulaştım.. Banlandı char..
Bu char için de video yollamıştım.. Ama yakındır banlanması victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler