Arkadaşlar şuana kadar hiç böyle bi sorunum olmadı. 1 aydır oyuna girmedim bugun giricektim yeni patch i yükledim sonra oyun normal olarak giriyorum ok diyorum start a basıyorum hackshiel doluyor ekran kararıyor 4 saniye sonra bi hata yazısı kapat vermeden atıyor masa üstüne dönüyorum.Sizin yazdığınız çözümlere baktım Kıbrıslının verdiği öneri en yakındı ama onunda dediği ilgili dosya güncellemelerimde yok kafayı yicem neden giremiyorum sildim tekrar kurdum yine aynı şeyler oldu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Verdiği hatanın resmini buraya koyarsan belki yardımcı olabiliriz.
aybısı banada oldu sistemi geriya al
(02-28-2011 04:05 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Verdiği hatanın resmini buraya koyarsan belki yardımcı olabiliriz.
İşte bi hata da vermiyor hackshield doluyor normal bi şekilde ekran kararıyor sonra masa üstüne atıyor hiç bi hata yazısı çıkmıyor
Büyük bir ihtimal ekran kartındandır Ekran kartını güncelle .Çalıştıra dxdiag yazıp directx ayarlarının Etkin olduğundan emin ol
bak öyle bişey cıkarsa virüs programını kapatırsan acılır acılmıssa oyunu sil tekrar yükle ama virüs kapalı ac
Sorunun hala daha devam ediyor mu?
dedigimi yap girersin kardes
Sorun hala devam ediyor ekran kartını güncelledim oyunu defalarca sildim yükledim siteden tekrar setup ını indirdim yükledim olmadı virüs programı kullanmıyorum zaten nedir sorun çözemedim kafayı yemek üzereyim :/
ohoo bırak o pcyi virüs kaynıyordur