bende oyuna yeni başladım tabii başladım denirse ..picknroll la aynı kaderi paylaşıyoruz..herşeyi denedim ama yine bi sonuç yok..yardımcı olacaksa bilgisayarım laptop: asus k52jc-nvidia*optimus ekran kartı ...
Bir an önce bir çözüm bekliyorum oyunu oynamak için sabırsızlanıyorm!!
aynı sorun bende de var!! Sorunu yaşayan arkadaş çözdüyse banada bi yardımcı olsun !!
tam emin değilim ama ben çözdüm.. banada oldu geçenlerde.. eğerki warrocku açarken msn, internet sitesi gibi şeyler açıksa atıyordu.. sonra bunları kapatıp girmeyi denedim ha bide arka planda çalışan dosyalarda önemli.. en basidinden başlat / çalıştır / msconfig yazın başlangıç sekmesi altındaki tüm programları kapatın.. büyük ihtimal düzelir.. ha bide düzelmez ise genelde varsayılan tarayıcı explorer dir.. veya neyse işte onun önbelleğini silin geçmişi çerezleri felan.. çünkü online oyunlar bir tarayıcı sistemi ile açılıyor galiba bu yüzden önbellek dolu olunca hatalar verebilir..
ben yukardaki iki şeyide yaptım bidaha öylebi sorun çıkmaz oldu.. bi deneyin 3 dknızı alır..
(02-28-2011 04:51 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Büyük bir ihtimal ekran kartındandır Ekran kartını güncelle .Çalıştıra dxdiag yazıp directx ayarlarının Etkin olduğundan emin ol
aynı hata bendede var. bana da ekran kartı gibi gelmişti. driver güncelleyim ben bi deneyim..
(06-10-2011 07:12 PM)examiner Yazılan: [ -> ]yok mu sorunu çözen?
yok mu sorunu çözen?
Oyun açılıyor hata çözüldü kendiliğinden virüs programını kapatıp oyuna tekrar tekrar girmeyi dene.
arkadaslar bendede server lıstesı bos gozukuyo defalarca sıldım yukledım format attım yıne aynı yardm pls