Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yılın Sozu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bir ferrari görürsün, almak için çok uğraşırsın, alırsın hevesin kaçar. Bir Q7 görürsün almak için didinirsin, borca girersin, alırsın çok geçmeden hevesin kaçar. Bir KARTAL görürsün ! Kolay binersin ! Zor vazgeçersin... Smile)
Face'de görmüştüm ama bence kaldır bunu bjk'li arkadaşlarımızda var sitede.
Beşiktaş Kelimesi Gecmiyor Smile
Şu muhabbetten bıkmadınız mı Smile
ulan allahtan bjk yı yendınız ha bıde su 29 senedir alamadıgınız kupayı alsanız artık hiç susmazsınız .
Ortamı germeye gerek yok. Wink
En azından yeni malatyaya yenilip 30 senelik hasretimiz yok.Sizin gibi 2 dk lık şampiyonluk yaşamıyoruz.

(02-27-2011 02:59 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]En azından yeni malatyaya yenilip 30 senelik hasretimiz yok.Sizin gibi 2 dk lık şampiyonluk yaşamıyoruz.

kupayıda alsalar bunlar artık yüzyıllarca susmazlar kardeşim
Gs'de de iyiki avrupa kupası var oda olmasaydı neyle övüncektiniz merak ediyorum beyfendi

Ayrıca tebrikler rekor kırmışsınız ilk defa lig'de 11 kere mağlup olmuşsunuz Smile
Bir 6s İle Ne Zaman Bişi Konussak Hep Paslanmıs Bir UEFA Kupası İle Ovunurler Bir 8Taşlı İle Ne zaman Konussam Yok Guti Yok Q7 Yok Audi Onlarla Ovunur Su An Sozu Gecen Takım Sozu Gecen Tarihte Basarılı Olan Takımdır Bana 30 Senelik Kupa İle Hava Atmayın Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler