Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yılın Sozu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-27-2011 03:24 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Bir 6s İle Ne Zaman Bişi Konussak Hep Paslanmıs Bir UEFA Kupası İle Ovunurler Bir 8Taşlı İle Ne zaman Konussam Yok Guti Yok Q7 Yok Audi Onlarla Ovunur Su An Sozu Gecen Takım Sozu Gecen Tarihte Basarılı Olan Takımdır Bana 30 Senelik Kupa İle Hava Atmayın Smile

Yürü be Smile
Arkadaşlar ne kadar koyu bir Fenerbahçeli olsamda bu forumda gs bjk yada diğer takımlı arkadaşlar da var onlara saygı duymalıyız Wink
ben gs liyim evet uefa kupasını aldık bunu söylerim çünkü başka hiç bir türk takımı alamadı ayrıca neden böyle tartışma yaratacak konuyu açma gereği duydun onuda bilmiyorum
Galatasaray konu gelmiş yorum yapmadan geçemedim.

Diyorsunuz Fenerbahçe Türkiye'nin En İyi Takımı Bunu Neye Dayanarak Söylüyorsunuz?

-29 Sene Türkiye kupası alamamak mı ?
-2 kere son maçta şampiyonluk kaçırmak mı ?
-2 Dakika'lık Şampiyonluk kutlamak mı ?

Unutmayın ki Fener Ve Bjk (Q7 çetesi) ne kadar yıldız ne kadar iyi takımnda kursanız bizim elde ettiğimiz başarıyı elde edemiceksiniz...

İlk Uefa Kupasını alan Türk Takımı
İlk Süper Kupa alan Türk takımı
Sizin 29 senedir alamadığınız kupayı en çok alan takım.
Galatasaray laf söyleyenler unutmayın ki Galatasaray Türkiye'dir...
Alka Seltzer'i bekliyoruz Smile
(02-27-2011 03:32 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben gs liyim evet uefa kupasını aldık bunu söylerim çünkü başka hiç bir türk takımı alamadı ayrıca neden böyle tartışma yaratacak konuyu açma gereği duydun onuda bilmiyorum

İyiki Bir Kelime Oğrenmişşiniz Tartısma Yaratıcak Konu Diye Biz Burda Sohbet Ediyoruz Taraftar Arkadaslar İle Biraz Alaycı Olarak Sen Neden Yorum Yazma İsteğinde Bulunuyorsun Anlamıyorm Bak İşine Bişi Yazmıcaksan Senden Baska Akıllı Yok Herhalde Forumda !
(02-27-2011 03:32 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ne kadar koyu bir Fenerbahçeli olsamda bu forumda gs bjk yada diğer takımlı arkadaşlar da var onlara saygı duymalıyız Wink

Katılıyorum.
(02-27-2011 03:47 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 03:32 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben gs liyim evet uefa kupasını aldık bunu söylerim çünkü başka hiç bir türk takımı alamadı ayrıca neden böyle tartışma yaratacak konuyu açma gereği duydun onuda bilmiyorum

İyiki Bir Kelime Oğrenmişşiniz Tartısma Yaratıcak Konu Diye Biz Burda Sohbet Ediyoruz Taraftar Arkadaslar İle Biraz Alaycı Olarak Sen Neden Yorum Yazma İsteğinde Bulunuyorsun Anlamıyorm Bak İşine Bişi Yazmıcaksan Senden Baska Akıllı Yok Herhalde Forumda !

tamam gs uefa yı aldı fb ne yaptı ligde 1 . de değil onu söyle bana
(02-27-2011 02:59 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]En azından yeni malatyaya yenilip 30 senelik hasretimiz yok.Sizin gibi 2 dk lık şampiyonluk yaşamıyoruz.

aynen
(02-27-2011 03:35 PM)Gökhan Genç Yazılan: [ -> ]Galatasaray konu gelmiş yorum yapmadan geçemedim.

Diyorsunuz Fenerbahçe Türkiye'nin En İyi Takımı Bunu Neye Dayanarak Söylüyorsunuz?

-29 Sene Türkiye kupası alamamak mı ?
-2 kere son maçta şampiyonluk kaçırmak mı ?
-2 Dakika'lık Şampiyonluk kutlamak mı ?

Unutmayın ki Fener Ve Bjk (Q7 çetesi) ne kadar yıldız ne kadar iyi takımnda kursanız bizim elde ettiğimiz başarıyı elde edemiceksiniz...

İlk Uefa Kupasını alan Türk Takımı
İlk Süper Kupa alan Türk takımı
Sizin 29 senedir alamadığınız kupayı en çok alan takım.
Galatasaray laf söyleyenler unutmayın ki Galatasaray Türkiye'dir...

Çok haklısın ama biz şuandan bahsediyoruz en güçlü , en iyi oynayandan.O eski gs ' den eser yok şimdi.İçerde dışarda fb gs ' yi yeniyor.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler