(02-25-2011 01:28 AM)huntreagle Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 01:21 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 01:17 AM)huntreagle Yazılan: [ -> ]Herkes ektiğini biçer kendini fazla dev aynasında görmeyecen 17 de 17 miş beşiktaş yeni desibel rekorunu ağlayarak kıracak en sonunda sanırım 
Kendimizi dev aynasında gördüğümüz yok, Beşiktaş en ölü hali ile Fenerbahçe'den diridir. Desibel rekorunu ağlayarak değil, ağlatarak kıracağız gibime geliyor. Beşiktaş iskelesinden geçerken yediğiniz dayakları unutmadınız sanırım.
Ne alaka onu anlamadım birincisi ben istanbulda değilim izmirdeyim burada genelde FB liler dövüyo
bu arada Fenere laf attığına göre pazar günü yediğiniz 4 tanenin acısı geçmemiş sanırım soğuk su iç belki geçer biz onu unuttuk siz halla unutmadınız acısı halla var sanırım ben bugün dinoma kiev attığı 4 taneden bahsediyordum 
There is no pain, you're receding der ve sana aşağılayıcı bakış atarak, psikopatça sırıtırım. jsdshfksd.
Herhangi bir acımız yok, yendiniz tebrikler. Fakat oğlanlarınız uslu durmuyor, sorun bu. Dinamo Kiev iyi takım velhasıl, yendi. Yenemez miydik, yenebilirdik. Ruhsuzduk, anlaşamamazlık vardı dediğim gibi. Olay bu değil,
mesaj editlendi
aman be 2 3 takım için birbirinizi yiyorsunuz anlamadım gitti turgay emek senden galatasaraylı olmaz onu anladım boşuna çarşı demiyolar bizim taraftar takıma soğuk bakıyosa napalım boşverin yenildiniz dkievi yenseniz ne olcakdı başka bi takım elicekti dinomo değil dynamo kiev o takımın ismi başlık yanlış bikere ya beşiktaşlımısın

(02-25-2011 03:27 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]aman be 2 3 takım için birbirinizi yiyorsunuz anlamadım gitti turgay emek senden galatasaraylı olmaz onu anladım boşuna çarşı demiyolar bizim taraftar takıma soğuk bakıyosa napalım boşverin yenildiniz dkievi yenseniz ne olcakdı başka bi takım elicekti dinomo değil dynamo kiev o takımın ismi başlık yanlış bikere ya beşiktaşlımısın 
Oha mantığa bakar mısın? Ona bakarsan Dinomo değil Dinamo arkadaşım. Olamayacağın kadar Beşiktaşlıyım vesselam.
Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
Galatasaray'ın attığı gol sayısı 25
Niang , Alex ve Semih'in attığı gol sayısı 35

(02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
İşTe bu AradaKi FarKkı Belirtiyor...Fenerbahçenin 3 oyuncusu dıger takımların golunden fazla atıyor.
karşıt görüşler var tartışma yaratacak konular açmamalıyız bence
Bizdeki tek sorun yönetim ve hagi.Adnan polatın 2.dönem seçilmesi Hagi'nin tekrar takımın başına getirilmesi sorun bu.Ayrıca takımdan gönderilmesi gereken o kadar gereksiz insan varki.Forvet olarak sadece Baros vardı.Stancu geldi bişey yapar gibi oldu.Bu takımda kewell ve Arda ilerde oynuyorsa ben artık bişey demem.Aslında uA protesto etmesi lazım takımı ama gene tavuk gibi gidip kombine alıyorlar.
(02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
(02-25-2011 01:05 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
İşTe bu AradaKi FarKkı Belirtiyor...Fenerbahçenin 3 oyuncusu dıger takımların golunden fazla atıyor.
Arada bir fark var ise, Beşiktaş'ın en kötü hali ile bile Fenerbahçe'den üstün olduğudur. Nice 4 goller yedik biz takımımızı bırakmadık, siz nice 4 gol yediniz takımınızın her bir yöneticisine küfürler savurdunuz. Gol olmadan galip olamazsınız, futbol denen olay da mucize var ise... Mucizenin olduğu yerlerde Siyah-Beyaz yok bugünler de. Olay bundan ibaret. Şimdi ezikliğinizi sindirin ve sakin olmaya çalışın.
(02-25-2011 04:58 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
(02-25-2011 01:05 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
Arada bir fark var ise, Beşiktaş'ın en kötü hali ile bile Fenerbahçe'den üstün olduğudur. Nice 4 goller yedik biz takımımızı bırakmadık, siz nice 4 gol yediniz takımınızın her bir yöneticisine küfürler savurdunuz. Gol olmadan galip olamazsınız, futbol denen olay da mucize var ise... Mucizenin olduğu yerlerde Siyah-Beyaz yok bugünler de. Olay bundan ibaret. Şimdi ezikliğinizi sindirin ve sakin olmaya çalışın.
En kötü halimi? O_o transfer yapınca bir hava sonra adam oynayamayınca en kötü halimiz bu bizim... tmm öyle olsun
(02-25-2011 05:11 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 04:58 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 11:41 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]Beşiktaş' ın attığı gol sayısı 34
En kötü halimi? O_o transfer yapınca bir hava sonra adam oynayamayınca en kötü halimiz bu bizim... tmm öyle olsun
Dostum, Beşiktaş Quaresma'yı alarak tam anlamıyla takım ruhunu yakaladığını sandı fakat yakalamadı. Beşiktaş transferlerinden dolayı değil, ruhsuzluğundan dolayı en kötü döneminde. Sen benim demek istediğimi anlamamışsın, bana laf sokmaya kalkmışsın ama sana filtre kahve ve sigara eşliğinde güzel güzel gülücükler gönderiyorum.