(02-25-2011 01:02 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Ben Anlamam Sadece Bunu Bilirim Turk Teknik Adamları Takımlarının Basında Olduğu Surece Futbol Gelişir Yabancı Teknik Adamların Cokta Umrunda Sanıyormusun Takım Yensin Yenilsin Parasını Alır Gerisine Karısmaz
Madem bu kadar anlayışsızsın, futbol tartışmasında anlayışsızlığa yer yoktur. Biraz empati, biraz iğneleme, biraz da psikolojik baskı. Olay bundan ibaret, benim bahsettiğim olay Teknik Direktörler ile ilgili değil. Sen olayı nasıl Teknik Direktörlere getirdin, orasını da anlayabilmiş değilim hani.
(02-25-2011 01:02 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Ben Anlamam Sadece Bunu Bilirim Turk Teknik Adamları Takımlarının Basında Olduğu Surece Futbol Gelişir Yabancı Teknik Adamların Cokta Umrunda Sanıyormusun Takım Yensin Yenilsin Parasını Alır Gerisine Karısmaz
Ne alakası var teknik direktörle. Olay o değil. Olay alt yapı olayı. Bu ülkenin futbolunu t.direktor değil alt yapı hocaları geliştirecek. Transfer paraları alt yapı yatırımlarına dönüşürse gelişim başlar kanaatindeyim.
Fenerbahçeli Olduğum İcin Bana Karsı Biraz Daha Ters Davranman Normal Butun Beşiktaşlılar 12 Gol Sonrası Biraz Sapıttı Sanırsam

(02-25-2011 01:06 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Fenerbahçeli Olduğum İcin Bana Karsı Biraz Daha Ters Davranman Normal Butun Beşiktaşlılar 12 Gol Sonrası Biraz Sapıttı Sanırsam 
12 gol, 12 gol yedik. Beşiktaş olumsuz açıdan çok kötü değil mi? Dostum değişen revaçtır, statüler değil. Statüler değişmez, revaçlar değişir. Beşiktaş şu an herhangi bir revaçta veya yükselişte değil. 12 gol ise bize koymaz. Biz bi maçta 8-0 yenildik -Liverpool maçı- ardından Sivas maçında stadlar yine fulldü, yine BEŞİKTAŞ İLE ÖLMEYE GELMİŞTİK. Böyle bir taraftarımız var. Sen burdan Beşiktaşlılara ithamda bulunursun. Bu terörü Facebook'tan lanetlemek gibi bir şey. jskdasf.
Herkes ektiğini biçer kendini fazla dev aynasında görmeyecen 17 de 17 miş beşiktaş yeni desibel rekorunu ağlayarak kıracak en sonunda sanırım

(02-25-2011 01:17 AM)huntreagle Yazılan: [ -> ]Herkes ektiğini biçer kendini fazla dev aynasında görmeyecen 17 de 17 miş beşiktaş yeni desibel rekorunu ağlayarak kıracak en sonunda sanırım 
Kendimizi dev aynasında gördüğümüz yok, Beşiktaş en ölü hali ile Fenerbahçe'den diridir. Desibel rekorunu ağlayarak değil, ağlatarak kıracağız gibime geliyor. Beşiktaş iskelesinden geçerken yediğiniz dayakları unutmadınız sanırım.
İddaa oynadım beşiktaş maçına üst vercektim ama benden daha iyi maçları futbolcuları bilen beşiktaşlı arkadaşım 0-2 çifte şans oyna dedi kıramadım.Maç 4 0 bitti hiç şaşırmadım 28 tl kupon yattı onunla wr pre g1 alıcaktım.

Neyse q7 oyunda değildi böyle sonuçlanıcağını biliyodum ama pişman değilim aslada pişman olmayan bir insanım ama beşiktaşlılar kızmasın beşiktaştan iyi bir takım performansı beklemeyin tamam taraftarınız güzel olabilir bu arada kıramadığım arkadaşım tam bir holigan

kısacası yine yenildiniz
AVRUPANIN TEK FATİHİ VAR ODA GS

(02-25-2011 01:22 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]AVRUPANIN TEK FATİHİ VAR ODA GS
saçma şeylerle kendimizi avutmayalım. Uefa'da bu yıl hangi takıma kaybedip elendiğimizi bile hatırlamıyorum o kadar erken elendik yani. Bu maça gs çıksaydı daha sağlam fark yerdik farkındasın dimi =)
(02-25-2011 01:21 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ] (02-25-2011 01:17 AM)huntreagle Yazılan: [ -> ]Herkes ektiğini biçer kendini fazla dev aynasında görmeyecen 17 de 17 miş beşiktaş yeni desibel rekorunu ağlayarak kıracak en sonunda sanırım 
Kendimizi dev aynasında gördüğümüz yok, Beşiktaş en ölü hali ile Fenerbahçe'den diridir. Desibel rekorunu ağlayarak değil, ağlatarak kıracağız gibime geliyor. Beşiktaş iskelesinden geçerken yediğiniz dayakları unutmadınız sanırım.
Ne alaka onu anlamadım birincisi ben istanbulda değilim izmirdeyim burada genelde FB liler dövüyo

bu arada Fenere laf attığına göre pazar günü yediğiniz 4 tanenin acısı geçmemiş sanırım soğuk su iç belki geçer biz onu unuttuk siz halla unutmadınız acısı halla var sanırım ben bugün dinoma kiev attığı 4 taneden bahsediyordum