Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
öncelikle açılmış konulara baktım tam çözüme ulaşılmamış. yılbaşından sonra 7-8 ocak gibi ekran kartını değiştirdim(eski ekran kartını arkadaşıma verdim). o gün warrock yükledim ve açtığımda ilk 10 dakika normal oynadım sonra aşırı bir kasma başladı. (pc 3 dakika kasıyor 2 dakika kasmıyor) bilgisayarı açtıktan sonra herhangi bir program açmıyorum (msn, facebook vb.) direk warrocka giriyorum ama yine kasıyor. grafik değerlerini en düşüğe aldım. konulardan birinde game booster adlı birşey gördüm onu indirdim fakat oda işe yaramadı 10501 gibi bir hata verdi. bilgisayar windows xp 32 bit.
aldığım ekran kartınında özelliklerini yazıyım:(kutunun üzerinde yazanlar)
1 gb ddr2
full directx 11 support
0 db cooling hdmi
windows 7 ready

lütfen yardım edin Sad böyle warrockun hiç tadı çıkmıyor. şimdiden yazıya okumaya zaman ayıran arkadaşlara ve çözüm bulan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sen öncelikle Windows 7 yükle ekran kartından tam verim alırsın xp directx 9 destekliyor en fazla windows 7 den sonra ekran kartını güncelle ve Advanced SystemCare programını kur ordan Turbo Boots var Gamebooster programın yerine kullanabilirisn hata vermez. Birde bütçen varsa Ram i 2 GB yapmanı tavsiyeederim.
Başlat / Çalıştır / dxdiag yap , bir hata verirse EVET de .

Açılan sayfadan Sistem ve Ekran sekmelerinin fotoğrafını siteye yükle .

Buna göre bir şeyler diyebilirim .
Isınma sorunu gibi geldi bana. Emin olmak için pc wizard programını kullanabilirsin.
(02-22-2011 08:33 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Başlat / Çalıştır / dxdiag yap , bir hata verirse EVET de .

Açılan sayfadan Sistem ve Ekran sekmelerinin fotoğrafını siteye yükle .

Buna göre bir şeyler diyebilirim .

ekran görüntüsü nasıl alınıyordu birde nereye kaydediyordu?
Print Screen Tuşuyla alınır [F12 Yanında] , Painti açıp CTRL+V yapınca ekran görüntüsü gelir . Dosya , Kaydet yaparak kaydedilir .
önce ekranı açacaksın soran print Screen tuşuna basacaksın soran painti açacaksın oraya yapıştıracaksn (CTRL+V)
Bu sorun bendede var famastan soğudum resmen aralıklı gidiyor sanki mermı akıcı gitmiyor sistemde sorun olacağını düşünmüyorum ama denediğim yollarda işe yaramadı.
Bu resimlere bakarak sisteminin iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda yardımcı programlar (Gamebooster, Turbo Boost). Ama bunları kullanmana rağmen bu kasma olayının devam etmesi gayet ilginç

10501 hatana gelecek olursak:
(02-22-2011 04:37 PM)Alıntı Yazılan: [ -> ]GamersFirst \ War Rock \ Data \ HShield HSUpdate.exe ye çift tıklayın. Bundan sonra, War Rock çalıştırmayı deneyin.

DNS Ayarlarınızı değiştirip girmeyi deneyiniz.

Modeminize reset atınız.

Sistem geri yükleme yapınız.

( Hepsi tek çözüm yollarıdır. Tek tek deneyiniz.. )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler