Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-22-2011 09:36 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Bu resimlere bakarak sisteminin iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda yardımcı programlar (Gamebooster, Turbo Boost). Ama bunları kullanmana rağmen bu kasma olayının devam etmesi gayet ilginç

10501 hatana gelecek olursak:
(02-22-2011 04:37 PM)Alıntı Yazılan: [ -> ]GamersFirst \ War Rock \ Data \ HShield HSUpdate.exe ye çift tıklayın. Bundan sonra, War Rock çalıştırmayı deneyin.

DNS Ayarlarınızı değiştirip girmeyi deneyiniz.

Modeminize reset atınız.

Sistem geri yükleme yapınız.

( Hepsi tek çözüm yollarıdır. Tek tek deneyiniz.. )

Arkadaşın ekran kartına net. den bakmanı tavsiye ediyorum.
Bilgisayarın gayet iyi. Kasmasının büyük bir ihtimali %99 virüs veya kötü bir yazılımdır diye düşünüyorum. Pc güzelce tara mutlaka kasma geçicektir.
(02-22-2011 08:30 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ]Sen öncelikle Windows 7 yükle ekran kartından tam verim alırsın xp directx 9 destekliyor en fazla windows 7 den sonra ekran kartını güncelle ve Advanced SystemCare programını kur ordan Turbo Boots var Gamebooster programın yerine kullanabilirisn hata vermez. Birde bütçen varsa Ram i 2 GB yapmanı tavsiyeederim.

Pentium 4 3.2 ghz işletim sistemine win7 yükle bak bakalım ne biçim verim alınıyor(!)
Bu arada unutmadan sorayım bilgisayarında bütün NET. Framework'ler güncellemeleri ile beraber kurulu mu? Aynı zamanda en güncel DirectX 9 sürümünü de kullanıyor musun?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler