Valla hala söylüyorum ben GT5 en iyi araç kontrolüne sahip oyundur =D
Taklaya gelirsek GRID'de de buglar var.
Bu arada bu video sana gelsin sonunu iyi izle metalboy =)
http://www.dailymotion.com/video/xeip96_...shortfilms
Sırf bu oyun vede PC'ye ram ekran kartı işlemci almaktan bıktığım için bu hafta içinde PS3 alıyorum =D Yanında GT5 vede F1 2010 veren bir paket buldum ucuza alacam inşallah =)
(02-21-2011 03:23 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Valla hala söylüyorum ben GT5 en iyi araç kontrolüne sahip oyundur =D
Taklaya gelirsek GRID'de de buglar var.
Bu arada bu video sana gelsin sonunu iyi izle metalboy =)
http://www.dailymotion.com/video/xeip96_...shortfilms
Sırf bu oyun vede PC'ye ram ekran kartı işlemci almaktan bıktığım için bu hafta içinde PS3 alıyorum =D Yanında GT5 vede F1 2010 veren bir paket buldum ucuza alacam inşallah =)
F1 Codemasters'ın değil mi ?. Codemasters F1'e çok güveniyor. Bi röpörtajlarında 'F1 Bizim Fifamız olabilir. EA'nin Fifaya gösterdiği özen ve Dünyadaki büyük ilgisiyle bizimde F1'imiz Dünyanın büyük ilgisini görebilir'. Diye duydum.
Videoyu izledim. Fark ettiysen Araba çime saplanıpta çıktığı için bi anda havaya kalkıyor. Benim koyduğum videoda asfaltta ceylan gibi sıçrıyor ve zıplama pozisyonu enine değil boyuna. Boyuna zıplayan bi arabanın bi anda o kadar yükselmesi saçma. Videoda 1.32 de dediğim şey işte. Araba boyuna taklalar atıyor ama bi anda şaha kalkmıyor
o tamamen anlık potansiyel enerjiye bağlı bir şey. Zaten takla yatay olduğu zaman hızlanıyor ama neyse ben ps3 ümüde gt5 imide alacağım arkadaş =D
Şimdide nostaji olsun diye NFS4 indiriyorum =)) ( bana göre gelmiş geçmiş en iyi arcade oyundur vede tüm araba oyunları için kilometre taşıdır )
F1 Codemaster'ın elbet ama PC'ye çıkan ilk F1 oyunu 9 yıl sonra. Son çıkan oyunda bende vardı 99-02 F1 Challenge mı neydi. F1'inde eksikleri var geliştirilmesi gereken ama genede 9 yıl sonra çıktığı için gayet iyi bir oyun ama bence içeriği genişletilmeli
(02-21-2011 04:10 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]o tamamen anlık potansiyel enerjiye bağlı bir şey. Zaten takla yatay olduğu zaman hızlanıyor ama neyse ben ps3 ümüde gt5 imide alacağım arkadaş =D
Şimdide nostaji olsun diye NFS4 indiriyorum =)) ( bana göre gelmiş geçmiş en iyi arcade oyundur vede tüm araba oyunları için kilometre taşıdır )
F1 Codemaster'ın elbet ama PC'ye çıkan ilk F1 oyunu 9 yıl sonra. Son çıkan oyunda bende vardı 99-02 F1 Challenge mı neydi. F1'inde eksikleri var geliştirilmesi gereken ama genede 9 yıl sonra çıktığı için gayet iyi bir oyun ama bence içeriği genişletilmeli
Pc'ye çıkan f1 oyunları codemasters'In değildi şuana kadar. Bendede f1 99 ile 2000 vardı.
PS3 alacaksan Midnight Club Los Angeles'da al derim. Modifikasyon NFS'den kat kat iyidir