Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xserseri2 51 - 6
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
nickin hostlifetc imiş sen iyi anlıyorsun hacklerden değilmi
(02-19-2011 05:04 PM)xserseri2 Yazılan: [ -> ]buna bile itiraz edenler oharada 170-1 adam vurmuşluğum var fakat ss i format esnasında kaybettim ona ne derler acaba merak ediyorum

Şimdi konumuz o değil tamam dostum verme kimin ne olduğunu anladı herkes.Smile
banane siz bana hack demişsiniz dememişsiniz insan gibi bişey paylaştık çekememezlik hat safhada.

Mesajınız Kıbırslı tarafından düzenlenmiştir.FORUM KURALLARIna uygun kelimeler kullanınız
Bu forum birbirinizle atışacağınız veya kavga edeceğiniz bir yer değil. Bu kuralları göz önünde bulundurunuz.
Tebrikler ama lagsın.
Serseri korkucak birşeyin yoksa tw yayınla Yüzün ak olsun Bu skoru hakkımla yaptım de m045.gif
bu adam banlandı zaten hack Angry
opk odasında kasılmaktan dolayı 15 günlük ban yedim fakat sanmayınki hep opk kasıyorum hayır markete giderken bırakmıştım şansa adminde oyuna girip bizim odayı bulmuş

Sherlock

SS ' in orjinal adresi ; http://img822.imageshack.us/img822/9352/asdsadx.png

Yani "asdsadx" adı SS ' in ve uzantısı "png" yani WaRRock klasöründen upload edilmemiş çünkü SS ' ler "jpg" formatında alınır , zaten "Chapter 2" yazısı da olmadığı için direk painte aktarılmış bi ' SS fakat bu SS ' in orjinali WR klasöründe vardır çünkü painte SS alırken de "prtscr" ye basılıyor.
hep öyle olur zaten wh tinde sen
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler