Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xserseri2 51 - 6
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
13 elde 51 adam el başına 4 adama yakın bişey.Her el base yapıp gelenlere t-bomb atmıştır. Smile
Nedeb resim havaya doğru iken alınmış ? Sanki birşey gizlenmeye çalışıyormuş gibi. Inanmıyorum ben bunu hakkınla yaptığına Wink
Tebriklerbeyfendi
Tebrikler sana Smile
tşkler arkadaşlar tw isteyenlere bir kapağım var isterseniz şimdi hack indireyim indirir indirmez tw vereyim bulana charı + 3200 g1 vericem bulamazsanız kapağınızı kapatırım Smile
resmi havaya dogru kaldırmışım çünki duvarlardan dolayı skor tam olarak belli olmuyor oyüzden gökyüzüne bakarak ss aldım ve hacklerdeki adamlarını yerini görme özelliğini açarsan silahın şekli değişiyor burda herşey normal
(02-19-2011 04:56 PM)xserseri2 Yazılan: [ -> ]tşkler arkadaşlar tw isteyenlere bir kapağım var isterseniz şimdi hack indireyim indirir indirmez tw vereyim bulana charı + 3200 g1 vericem bulamazsanız kapağınızı kapatırım Smile
resmi havaya dogru kaldırmışım çünki duvarlardan dolayı skor tam olarak belli olmuyor oyüzden gökyüzüne bakarak ss aldım ve hacklerdeki adamlarını yerini görme özelliğini açarsan silahın şekli değişiyor burda herşey normal

Bunları dediğine göre boş değilsin.Bekliyorum TW yi hadi.
onları diyerek şunu demeye çalışıyorum tw ayaklarını herkez bıraksın tw bişeye yaramıyor isteyen hacki siler atar buldurmaz merak etmeyin ama hack olmadığını söylüyorum halen daha hack diyorsanız sizin seçiminiz diyin ama kimse benden tw alarak biyere varamaz bunuda söyleyeyim bunu bilen birçok kişi var yani kimseden tw alıp zamanınızıda boşa harcamayın derim
Zamandan bol bişeyim yok hack değilsen kendine güveniyorsan ver ilk seferde verirdin bişey olmasaydı.
buna bile itiraz edenler oharada 170-1 adam vurmuşluğum var fakat ss i format esnasında kaybettim ona ne derler acaba merak ediyorum
(02-19-2011 04:58 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]
(02-19-2011 04:56 PM)xserseri2 Yazılan: [ -> ]tşkler arkadaşlar tw isteyenlere bir kapağım var isterseniz şimdi hack indireyim indirir indirmez tw vereyim bulana charı + 3200 g1 vericem bulamazsanız kapağınızı kapatırım Smile

Bunları dediğine göre boş değilsin.Bekliyorum TW yi hadi.

adam wh değil duvarlardan belli zaten...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler