Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bilgisayar Alacağım Bu Konudaki Görüşleriniz Nedir?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3
İşlemci Numarası 540
İşlemci Hızı 3.06 Ghz
İşlemci Ön Bellek 4 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA II
Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli 9500GT
Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
Card Reader var
İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
İşlemci Markası INTEL
Özellikler bunlar http://www.vatanbilgisayar.com/crea-rv-i...I_ID=47709 site linki de bu ben bilgisayardan az anlarım beğendim ama bu i3 olayı nedir i3 çift çekirdek diye biliyorum 3 çekirdek falanmıdır beni aydınların Big Grin ekran kartına yorum yapmayın çok beğendimBig Grin şimdiden teşekkürler.
9500 GT şakamısın ? bu bilgisayara o parayı vereceğine çöpe at daha iyi.Bu ekran kartları orta ayarlarda 1 yıl anca götürür senin.Her zaman toplama sistem !

İşlemci 2 çekirdek sanal teknolojisiyle windowslarda 4 çekirdek olarak görünür Wink
Her zaman toplama sistem katılıyorum.
Aynen benim pc toplama.
O kadarda iyi yani.
Bi casper bilgisayarımız vardı.İşlemcisi bozuktu bilgisayar açılırken , oyunda , normal açılınca donuyordu.
Casper Yetkili servise o kadar gönderdik 5-6 sefer abartmıyorum.Sorunu çözemediler sadece beklettiler bizi.
Format , fanlarını falan temizlemesiyle çok para alıyorlar falan.
Şimdi toplama pc'de aldığımız kafeye verince adamlar iki dakikada yapıyorlar.
Ücrette uygun hani eskisinden daha iyi oluyordu.
Toplama Bilgisayardan Vezgeçmiyeceksin arkadaş !! ben bunu bilir bunu sölerim Wink
Intel® Core i3-530 Processor (2C/4t) gerçek çift çekirdek + her çekirdeğe ait 1er sanal çekirdek (toplam 4çekirdek gözükür ama 2 çekirdektir)

Ekran kartıda bir işe yaramaz DD2 ve 128 bit belleği aldatmaca . Sana tavsiyem toplama yapman en güzeli
Ekran kartını önermem , bende ilk böyle düşünürdüm , Diğerleri gibi sende 1 GB ye kanma .

512 Mb 216 bit bir ekran kartı aklına gelmeyecek kadar mükemmel performans sağlar .
paran varsa casperın 2.499 tl'lik 12 gb ram, 1 tb hddli pclerinden al. yoksa toplama yap Smile
işlemcini yüksek tut.i3 az geldi gözüme bende i7 var 16 lık odada 15 kişi m14 atsa da sıkıntı olmuyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler