(02-17-2011 12:38 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]işlemcini yüksek tut.i3 az geldi gözüme bende i7 var 16 lık odada 15 kişi m14 atsa da sıkıntı olmuyor.
naptınsede

İ7 diyor çok ucuzmuş gibi hem warrock dediğin nedir ki ne efek var nede yüksek sistem isteyecek bir özellik 2 GB ram , 256 bit ddr3 512 mb ekran kartı, dual core işlemci olsa hiç kasmaz şuanki kasma oyundan kaynaklanıyor.
i3 işlemci 4 çekirdektir çok iyi bir işlemci olduğunu söyleyebilirim fakat ekran kartı berbat

Arkadaşım sana dediğim parçaları topla istediğin her oyunu oynarsın tamamı git bilgisayarcıya mahallede felan olabilir bana bu bilgisayarı 2. el sıfır karışık toplarmısın de 3 gün içinde toplasın hem ucuz hem süper bilgisayarın olsun...
CPU:AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci Black Edition
ANAKART:ASUS M4A78LT-M LE, AMD 760, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3
BELLEK - RAM:CORSAIR 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 XMS3 CMX4GX3M2A1600C9
WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 32MB Caviar Black 3GB/s
MONİTÖR:INCA IL-1002LV 20'' LED LCD 2ms Monitör
KASA:ASUS TA-9L1 450W PFC Lcd Panel Siyah Kasa
Ekran kartı : ATI HD 4830 crossfire Yani 2 tane HD 4830 alıcaksın nvıdıa GTX260 dan daha çok performans veriyor hemide daha ucuza geliyor... Sen sakın toplamadan şaşma yoksa pişman olursun

hemde çok kazık yemiş olursun.
He bu arada sakın intel işlemci almayın ! Oyun oynuyicaksanız eğer amd alıcaksınız bunu unutmayın amd herzaman daha yüksek performans ve fps ile oynatıyor.
Toplama en iyisi. İyice araştır derim. İşlemcide AMD'den şaşmamalısın bence onun günahı ney ?

Ben crea kullanıcısıyım 2 buçuk yıldır 2 kere servise gitti oda benim hatalrım şalterden kapatırdım hep.Sevdiğim bir pc markasıdır crea Türk malıdır bide 2 kere servise gitti 2 ıl garanti içerisinde 2 3 4 gün sürdü gelmesi en fazla.Bu nedenle crea dedim ekran kartını sevdim 9600gt en son çıkanlardan gibi ama alıcağım pc garantili olcak toplama güzeldir ama garantisi yokdur.İşlemci denince intelden ekran kartı denince gforce düşünüyorum ekran kartının biti yazmıyordu 128 bit yeterli benim için hemde paylaşımsız.Arkadaşın teki i7 16lık m14 kasmıyor diyo

benim pc pentium dual sanal 2 çekirdek bendede kasma yapmıyor warrock en son grafikleri açıkken bile şimdi arkadaşlarla elektronik mağzaları gezcez ona göre yeni konu açıcam hepinize teşekkürler