oyunu bırakmıştım ama tekrardan sıfırdan başlamak istedim.bu promo kodlar sayesinde iyi skorlar yaptım ama herkes vall, hacker gibi söylentilerde bulunuyor.hali hazırda tv vereyim diyorum girip bakıyorlar birşey bulamayınca naptın sildin mi şimdi diyorlar..yani millete çamur atmadan kendi haklarıyla oynayan azalmış.

Malesef
banada wh diyorlar düşük leveller iyi oynayamaz diye bi kural yok ama.
Alışılmış bir durum olup bu tür vakalara karşı her oyunu öğrenirken ki zamanda tecrübe edindiğimiz charlarımızın nicklerini vererek bi adım önde başanmalı.
2.'nci bir alternatif olarak da eski oynadığın nicke yakın bir nick yazarsan biraz olsun paçayı kurtarmış olursun.
Gidip de garip garip nickler yazarsan tabi bu tür vakalarla karşılaşırsın.
Bkz : polifonikosuruk , ucantekmeatanfare , arabenifiruze , fatmagul , arabamceker10ton20tonbenimgonlumcekerparishilton vs. vs.
düşük level ile alakası yok sen 70 lwl ol sana gine hack derler kendımden biliyorum
Banada hack diyorlar çok sinir bozucu bir durum salla geç.

Çok ön yargılılar
Sürekli wh diye iftiraya uğruyorum tv vermeyince de hack deyip sövüyorlar

aw50f ile snıpleri tek tek alınca banada wh diolar hatta artık tbomb atmaya korkuom hep nerden bilion oraya atıon ayakları yapıyorlar artık bırakın gördügünüz herkese wh demeyi...
tw olayı zaten sacma bısı birşey bence adam o an kapatır dosyayı gizler falan ayrıca kimse bilgisayarına girilip gezilmesini istemez şahsen ben istemem o yüzden hiç vermedim vermem de öyle diyenlere de hiç aldırış etmiyorum iftira atmak kolay ama zoruma giden iyi oynayan oyuncuların bile çamur atması her ne kadar oyun güzel olsa da çok sevsem de bu seviyesi düşük kişiler yüzünden oyundan soğuyorum...