Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: düşük level illa hack mi oluyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bende sıfırdan başladım amacım hiç dinar harcamdan 30 lvl felan yapıp yüksek lvl bir charla takas yapmak malesef oyun içindeki bazı kendini bilmezler oyuna olan şevkimizi kırıyorlar dünden beri oyuna girmiyorum adamlar 10-2 gidiyorum diye hack dediler Ss.gif lvl 1 diye dediler bunu eğer 60-70 lvl olsaydım sesleri çıkmazdı...
birde sebepsiz yere kicklemeleri var ...AngryAngry
(02-15-2011 11:53 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Alışılmış bir durum olup bu tür vakalara karşı her oyunu öğrenirken ki zamanda tecrübe edindiğimiz charlarımızın nicklerini vererek bi adım önde başanmalı.

2.'nci bir alternatif olarak da eski oynadığın nicke yakın bir nick yazarsan biraz olsun paçayı kurtarmış olursun.
Gidip de garip garip nickler yazarsan tabi bu tür vakalarla karşılaşırsın.
Bkz : polifonikosuruk , ucantekmeatanfare , arabenifiruze , fatmagul , arabamceker10ton20tonbenimgonlumcekerparishilton vs. vs.

Hacı ne ettin Big GrinBig Grin gülme krizi geçirdim Big Grin
Yu Bilmiyorum Sizde Oldumu 71LeveL hesapta oyun oynuyorum iyi skorlar falan 1 kaç raund sonra karşıdaki adam evilde bişeyler var sonra diğerleride ona katılıyor sonra 1 kaç el sonra t-bombla baseye dalıyorum team kill oluyor bu sefer iyice hack damgası yiyorum sonundada sövüyorlar ve bunları 21levelden düşük max 30level kişilerden duyuyorum düşük level hesapla oynuyorum bu sefer karşımdaki adam +50dende fazla böyle karışık bir durum Smile

artık ben bile oda sahibi olduğumda 5-6 level olanların kdlerine bakıp oyle atıyorum çünkü artık kimin hack olup olmadığını bilmiyorsun Smile

Not: Ezik Adam Yoktur kişi ya oyuna yeni başlamıştır yada düşük level bir hesapla oyar
2.'nci bir alternatif olarak da eski oynadığın nicke yakın bir nick yazarsan biraz olsun paçayı kurtarmış olursun.
Gidip de garip garip nickler yazarsan tabi bu tür vakalarla karşılaşırsın.
Bkz : polifonikosuruk , ucantekmeatanfare , arabenifiruze , fatmagul , arabamceker10ton20tonbenimgonlumcekerparishilton vs. vs.
[/quote]

verdiğin örneklere kurban Big Grin
güldürdün Big Grin
(02-16-2011 12:49 AM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]aw50f ile snıpleri tek tek alınca banada wh diolar hatta artık tbomb atmaya korkuom hep nerden bilion oraya atıon ayakları yapıyorlar artık bırakın gördügünüz herkese wh demeyi...

aynen arkadasın carında aw50f var siegewarda 37-1 gıttım dıye attılar Sad bıde son dk (Icerı Gırdm Hee Big Grin)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler