Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart 2011 Beşiktaş Adeks War Rock Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(02-27-2011 12:54 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Fazla olan retailleri nasıl değerlendiriceksin karar verdinmi ?

Hiç sulanma m045.gif

Burak Kandöker

(02-27-2011 01:00 AM)SlimShady Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 12:54 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Fazla olan retailleri nasıl değerlendiriceksin karar verdinmi ?

Hiç sulanma

Ödüller büyük ihtimalle event veya çekiliş şeklinde verilecek ancak hangisi olduğu belli değil , neyden bahsettiğini anlamadım :)
Gold premi lazım katılmak için pff bende silver var hacı dua edin kupon tutsun bi gold alam.Tbomb yokmuş helal be modum zaaa tbomb yok
Buluşma öncesi, 11 Mart'ta Turgay'ı Cuma Namazı'na götüreceğiz. Sanırım bu işi ben ve MvP yapacak. Bekliyoruz hepinizi. Unutmayın, Tanrı bizi izliyor. Şimdi yemeklerinize başlayabilirsiniz çocuklar! AMEN!

Sherlock

(02-27-2011 01:15 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]Buluşma öncesi, 11 Mart'ta Turgay'ı Cuma Namazı'na götüreceğiz. Sanırım bu işi ben ve MvP yapacak. Bekliyoruz hepinizi. Unutmayın, Tanrı bizi izliyor. Şimdi yemeklerinize başlayabilirsiniz çocuklar! AMEN!

asdfgfdf , duvara karşı inanç başlasın!
(02-27-2011 05:25 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 01:15 AM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]Buluşma öncesi, 11 Mart'ta Turgay'ı Cuma Namazı'na götüreceğiz. Sanırım bu işi ben ve MvP yapacak. Bekliyoruz hepinizi. Unutmayın, Tanrı bizi izliyor. Şimdi yemeklerinize başlayabilirsiniz çocuklar! AMEN!

Buluşmayı neden Pazar günü yapıyoruz acaba =D=D=D=D
(02-27-2011 12:17 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-27-2011 05:25 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]

Buluşmayı neden Pazar günü yapıyoruz acaba =D=D=D=D

Çok doğru, Taksim yakın. Nihayetinde San Antonio Kilisesi'de yakın. Şarap için sıraya girebiliriz.
Bence event o gunki en az server hangisindeyse onda yapılsın bence daha ıyı olur ve beglantı kopmaları azalır.
(02-27-2011 09:07 PM)kaantnrvrd Yazılan: [ -> ]Bence event o gunki en az server hangisindeyse onda yapılsın bence daha ıyı olur ve beglantı kopmaları azalır.

Herkes zaten oradan girecek.
onu bılıyorum kardesım az olan serverde yapalım dıorm turkey serverının hali belli pazar günleri =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler