Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart 2011 Beşiktaş Adeks War Rock Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(02-25-2011 03:12 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu arada benden size öneri =) Sakına T-Bomb alayımda eventta 1. olayım gibi bir fikirle gelmeyin elinizde patlatırım onları =)

T-bomb yasak mı ? birde hangi maplerde olacak?FFA mı?
(02-26-2011 06:00 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]
(02-25-2011 03:12 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu arada benden size öneri =) Sakına T-Bomb alayımda eventta 1. olayım gibi bir fikirle gelmeyin elinizde patlatırım onları =)

mapler alan event günü açıklanacak.

Ben hiç Tbomb'a izin verirmiyim =)))
T-bomb tam bir oyun katliamı ya Tugi'den böyle bişey beklememek mümkün değildi zaten Big Grin zombi için getiriyolar cqc de de kullanılıyor rezalet.
(02-26-2011 06:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-26-2011 06:00 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]

mapler alan event günü açıklanacak.

Ben hiç Tbomb'a izin verirmiyim =)))

Smile teşekkürler. Son bi soru alan belli değil miydi? CQC diyolardı Smile
Bilmiyorum ne diyorlardı ama Herşey olabilir o_O
Bir arkadaş söyledi şimdi onu buraya yazıcam.Eğer maç esnasında anormallik saptanırsa ne olucak ?
(02-27-2011 12:02 AM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]Bir arkadaş söyledi şimdi onu buraya yazıcam.Eğer maç esnasında anormallik saptanırsa ne olucak ?

Evet onuda düşündüm ben; Eğerki öyle bir durum olursa direk oyunun SS'i alınacak. Skor 6-3 mü ? 1 daha aynı oda kurulacak 5 round üzerinden vede oradan devam edecek oyun. Elimizden geldiği kadar kimseyi mağdur etmemeye çalışacağız
İşte Turgay ve onun eşitliği ve kimseyi mağdur etmeme çabası DOST Smile Smile
haklı olarak soruyor arkadaş geçen yıl ister istemez insanları mağdur ettik. Server berbattı millet paso düştü oyundan

Burak Kandöker

Fazla olan retailleri nasıl değerlendiriceksin karar verdinmi ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler