Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Liseler 1 hafta daha tatil :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-14-2011 02:59 PM)f0rs4ken34 Yazılan: [ -> ]ATL lerdede olsa ya öyle Smile

ATL nedir ? Big Grin
(02-14-2011 11:46 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]keşke lise 1 lerede 1 hafta daha tatil olsa Sad Sad Sad Sad Sad PC de sorun vardı 4 gün warrock oynayabildim Sad Sad

Çok büyük bi sorun SmileSmile Adam okuılun tatil olmasına değilde pcsinin bozuk oluyo 4 gün warrock oynuyamadığına üzülüyor Big Grin
malesef bızım okulda dersler bos gecıyor sadece ama senın adına sevındım Smile
bende atl'deyim bizdede sorumluluk haftası ve yoklamalar alınmıyor diye duydum ve okul bomboş Smile
Bugün gidenler tek tek dönüyorlardı.
Bende düz lisedeyim çok güzel bir haber gerçekten.
bize niye yok la bu tatil Big Grin bizimki okul dere bayır aşşa düz yani Big Grin
(02-14-2011 03:01 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(02-14-2011 02:59 PM)f0rs4ken34 Yazılan: [ -> ]ATL lerdede olsa ya öyle Smile

ATL nedir ? Big Grin

Anadolu Teknik Lisesi.

Bu arada flood için özür.
Meslek liselerine de tatil yok AngrySmile
Bende düz liseye gidiyorum ama bizimkiler durmuyor tam yol devam tatil falan yalan haber Sad Smile
(02-14-2011 03:03 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]
(02-14-2011 11:46 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]keşke lise 1 lerede 1 hafta daha tatil olsa Sad Sad Sad Sad PC de sorun vardı 4 gün warrock oynayabildim Sad Sad

Çok büyük bi sorun SmileSmile Adam okuılun tatil olmasına değilde pcsinin bozuk oluyo 4 gün warrock oynuyamadığına üzülüyor Big Grin

evet üzülüyorum çünkü hastaydım dışarı fln çıkamadım ama simdi iyileştim victory.gif
bütün gün evde durmak çok kötü zaman geçmedi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler